Tvillingmorsan

Höstlyx på Rånässlott

Imorgon ska jag & min fina Emelie åka iväg för ett dygn med lyx på Rånässlott i Uppsala. Va så längesedan vi träffades nu fast vi bara bor knappt 1km ifrån varandra. Så vad passar inte bättre en en natt på ett slott tillsammans!  Vi kommer att vara där under deras lansering av deras egna champagne & viner. Så en vinprovning passar perfekt! ( Även att det är en vän till mig som jobbar där som varit med och framställt detta vin gör det ännu roligare)   

Rånäs Slott Blanc de Blancs – Champagne

Med start under hösten 2015 lanserar Rånäs Slott för första gången sitt eget champagnemärke. Denna cuvée är med omsorg utvald av Rånäs Slott tillsammans med Champagneproducenten Diebolt-Vallois. Champagnen är gjord på 100% Chardonnaydruvor ifrån byarna Cuis, Chouilly och Epernay.
Den doftar elegant med inslag av bröd, gröna äpplen och mineral. I smaken är den frisk med en elegant smak av nötter, brioche, citrus, smör och gröna äpplen. Vi hoppas dessa ädla bubblor faller er väl i smaken! Finns även som beställningsvara på Systembolaget – nr 77268.

Även en guidad tur på slottet, 5-rätters middag & bara mys tillsammans.    (Bilder tagna från deras Instagram )  

Jag längtar så otroligt! Kommer bli helt fantastiskt.. Så imorgon och lördag får ni följa med till Rånässlott i bloggen & på Instagram. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Hej. Hittade hit via Expressen så jag har inte hunnit läsa så mycket än, men hoppade till då du skriver att Rånäs slott ligger i Uppsala… det är helt fel. Rånäs slott ligger i Rånäs, Roslagen, Norrtälje kommun.

    Det är ca fem mil mellan Uppsala och Rånäs.

    Trevligt iaf att ni gillade vistelsen på slottet. 😉

  2. hanna

    Hej! Dina bilder kommer aldrig upp i inläggen på bloglovin längre. Man ser första bilden när ditt inlägg kommer upp i flödet, men nÄr man sedan trycker på själva inlägget försvinner alla bilder. Kvar är bara text. Tråkigt! 🙁
    Kram