Tips till förskolan  – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tips till förskolan 

Ny på det här med förskola osv så lär man sig under tiden dom går där vad som behövs. Jag beställde Fleecemössor & Jackor för att dom ska kunna ha där. Passar perfekt nu & i vår med ett par täckbrallor till.   Geggamoja har varit favoriten sen dom va nyfödd i klädväg. Dom har alltid något plagg därifrån. Mössorna är helt klart favorit sen tidigare, bra kvalité och ser alltid nästan nya ut. Så nu provar jag mössor med fleece för första gången till barnen.  Jackorna är vindtäta & varma.     Nu vill jag att dom kommer hem. Så dom får ha sina nya färgglada kläder i helgen! Dom är nog inte lika intresserade av nya kläder som jag är.. Men endå! Hihi 

Här hittar ni mössorna & här jackorna – Finns i många olika färger

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.