Tvillingmorsan

Ni vet den känslan?

Nu är dom hemma. Äntligen! 06.30 kom dom två små yrväder. 

Vi har myst framför tvn hela förmiddagen & efter lunch gick vi hem till mormor & morfar. Båda två gick hela vägen dit. Höstmarknad idag.  Barnen skulle absolut åka karusell ”Åka gris” ”nöff nöff” sa Alfred. Så vi tog med oss min moster & kusin Elliot för lite skoj. 

Det blev allt annat än roligt. Första gången så skrattade dom och hade jätteroligt, sen blev dom tokiga. Skulle åka, sen inte. Agnes hoppade ur karusellen tills hon insåg att hon också skulle med mormor & Alfred. Försent och hon skrek & slogs. La sig raklång på backen och skrek så det hördes över hela Hofors.

Alfred va inte roligare när det va dags att gå. Skrik sparkar & gråt. Jag svettades & försökte få dom glada. Lovade en ballong. Förtvivlan när jag inte hittade några ballonger. Ännu argare barn.

Mormor hittade ett paket ballonger som vi blåse upp själva. Glada barn. Men en mamma som nästan är rädd för att gå ut med dom bland folk igen ( ironi) 

 Så det är en trött mamma i soffan ikväll framför idol. 

Ny dag imorgon.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria L

    Nä men, dom ser ju ut som två små änglar. Kan inte tänka mig att dom betedde sig så. He, he, känner igen detta. Är inte alls roligt när man står mitt i ”stormen” men sen när dom blivit äldre och klokare kan man bara skratta åt det. Måste tacka dig för tipset att måla våtrumsmattan. Har fixat upp både väggar och golv i badrummet nu och det blev såååå snyggt.