Tvillingmorsan

Ny vecka 

Måndag (igen). Utan barnen så känns det konstigt, vaknade upp ensam så satte igång att rensa lite hemma i källaren. Perfekt tillfälle att göra det innan jag började jobba kl 15.00. Ännu en eftermiddagsvecka på jobbet väntar. 

På fredag är jag ledig & får hem barnen på morgonen. Så jag räknar ner dagarna. En rolig helg med dom två som betyder mest väntar♡  Det är en riktigt konstig känsla att vara utan dom. Det behövs för att vila upp mig, men det känns som en evighet dom är borta. 

Nu är det dags att jobba lite efter en kaffepaus! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jannice

  Måste vara jättejobbigt att bara få vara med barnen varannan vecka! 🙁
  Jag hoppas veckan går fort och att du snart får mysa med dom igen ♥
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Malin

   Krukorna är köpta på en affär som heter Lundins i Valbo utanför Gävle, men finns på dom flesta mat och blomster butiker. Kottarna kommer från plantagen och kommer nog in nu till jul. Med vänlig hälsning Malin