Tvillingmorsan

Natural cycles uppföljning

Inne på månad 4 med Natural cycles & jag är lika nöjd som tidigare inlägg. 

För dig som vill förhindra en graviditet eller önskan efter ett barn. När jag hade talat om att jag använde Natural cycles för en nära vän så skulle hon också prova, för att kunna bli gravid. Hon va lite skeptisk först, men va riktigt sugen på att prova. 

Hon hann med en månads temperaturer & kalendern prickade in hennes ägglossning precis.  Hon blev självklart jätteglad, & även överraskad att det gick så snabbt! 

Tycker det känns fantastiskt att inte tillsätta några hormoner i kroppen. Jag har alltid ätit p-piller. Mina humörsvängningar blev riktigt hemska, Pms existerar nästan inte ens för mig längre. 

Jag kan bara tala för mig själv, och för några av mina vänner som också börjat med detta. Men den fungerar verkligen, inga hormoner & enkel att använda.

Natural cycles får 10/10 poäng av mig.   

Nu har jag ett toppenerbjudande till dig! Prova Natural Cycles ett årsabonnemang (ord pris: 590 kr) så får du dessutom två månader utan extra kostnad och en gratis termometer (värde 199 kr) . Gå in på www.naturalcycles.com och använd kampanjkod  AMBHEDBLOM2NC så kan du ta del av erbjudandet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.