Tvillingmorsan

Energi

Har känts som energin har varit slut dom senaste veckorna. Det bara regnar, barnen gnäller bråkar & trotsar. Idag hämtade mamma dom så jag kunde sova. Kan räkna timmarna jag fått sova den senaste veckan på två händer.  Dom vaknar efter dom sovit en stund på kvällen båda två. Vaknar Alfred och får komma in till mig för att sova, så vaknar Agnes för att hon är ensam. Men om jag tar över till min säng så blir hon sur för att Alfred är där.

Tröttheten tar över & jag kan inge annat än att längta tills den 14de augusti. Då åker jag med några vänner till Grekland. Sol, sova & äta i lugnt & ro. Det behöver jag just nu. 

Från en otroligt sliten mamma! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tvillingmamma

    Jajisses..mina tvillingar är 21 månader nu & sen de var 1 år bara eskalerade allt..längtar också framåt. Än har det inte lättat med gnället. Nu börjar trotset överta allt mer kämpa kämpa & godnatt ❤️

  2. Sanna

    Märker de av att den andra ligger i sängen även om de ligger på varsin sida om dig? Våra killar blir lätt irriterade på varann om de är lite halvvakna och börjar sparka på varann, ligger de på varsin sida så går det bra, då får ju båda ligga bredvid mamma 😉 Hoppas du hittar nåt som funkar, att inte få sova är rena tortyren :/

  3. Gustafs mamma

    Ja jag håller med ovan, prova sova mellan barnen. (OM nu fröken A går med på det 😉 ) Gustaf var bedrövlig den där tiden mellan 1,5-2år. Vaknade hela tiden. Tänder, utvecklingsperioder you name it. Allt jobbigt ska dom bearbeta på natten. 🙁 Men det blir bättre, skriver under på det!

  4. Helen

    Fick en tanke om du sover på en madrass på golvet och sover emellan barnen, sover de bättre då! Har fyra barn och de har alla sovit bäst hos mig som små! Minsta sonen på 18 mån sover i en vanlig liten säng fast precis intill mig! På så sätt sover han brevid mig fast i egen säng!