5 saker vänner utan barn lär förstå – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

5 saker vänner utan barn lär förstå

Det här med vänner utan barn – Innan man har barn kan man aldrig föreställa sig hur det kommer att bli, eller hur man känner sig. ( Ta det med en smula ironi)

 

1. Att man inte längre kan vara så spontan. Det här med att gå och ta en lunch eller fika fungerar inte alls lika snabbt längre. Man kan inte vara redo på 10 minuter. Och inte förvänta sig att prata lika mycket. Det kastas saker, man ska trösta & mata.

2. Man kan faktiskt sova kl:20.00 en fredagskväll, eller vilken kväll som helst. 

 3. Att man inte hinner duscha varje dag. Man lär planera varje dusch, och ofta står eller sitter barnet utanför och rycker i duschdraperiet. Så ibland lär man hoppa över det.

4. Man orkar inte klä på sig eller klä upp sig varje gång man får besök. Ibland är man glad om man har lika skor eller strumpor på sig. Och inte lika många spyfläckar som dagen innan.

5. Att man lär multitaska nästa precis allt. Man klarar det mesta, så bli inte allt för förvånad.  ( Bildkälla : Hejhejvardag )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken Grön

  Så sant! 😀 Skrev för ett tag sen om just detta. Och en del punkter in fanns sig. Högljudda grannar, tidspassning och en dusch som sakta men säkert nästan började rinna mig mellan fingrarna. Hahaha! 🙂

 2. Annika

  Haha…..sista bilden ar klockren!! Ha en bra dag!
  Halsningar Annika fran Holland som laser din blogg varje dag 🙂

 3. Carina H

  Detta var ett roligt samt bra inlägg. stämmer till fullo på allt, förutsett att man har haft småbarn, det var pricken över iet.