Churchstreet saloon – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Churchstreet saloon

Efter en regnig dag så pratades det om att ta hem utemat & mysa i soffan. Vilket snabbt förvandlades till andra idéer. Så från jag Jossa & barnen till Jag Jossa Sandra & Mathilda. Så erbjöd sig mamma att sitta barnvakt när barnen skulle lägga sig. Så vi satt oss i bilen för att besöka fantastiska Churchstreet.  En förrätt delade vi på medan vi väntade på bord.      Huvudrätt / kyckling för dom andra & kött för mig. 

Barnen sov sött när jag kom hem. Men Alfred hade fått njutit av lite egentid med mormor en stund på kvällen innan han gick upp & pekade på sin säng♡ 

En riktig härlig kväll tycker jag. Inte ofta man tar sig iväg & bara äter sådär. 

– Men nu är jag trött & mätt. Så det är dags att snarka ikapp med barnen ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.