Bortbjuden på grillning – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Bortbjuden på grillning

Idag blev vi bjudna på grillning några hus bort här på Ängkärrsgatan. Agnes följde med mormor hem en liten stund så det blev jag & Alfred som gick dit.         Vi hade verkligen vädret på vår sida. Barnen lekte jättebra ( till en början)        – Maten va så god!  Under maten va inte Alfred alls på humör. Inget gick som han ville och mamma fick absolut inte äta klart!

Vi gick hem & nu dricker båda barnen välling i sängen & tittar på frost! Jag slog också precis på en film & har myst ner mig med en filt i soffan ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej! Undrar vad du tror att barnen får ut av att titta på en film? Varför har du en tv i deras sovrum? Små barn ska inte titta för mycket på skärmar så varför ha en tv i deras sovrum? Låter inte klokt tycker jag. Är inte typ välling och saga en bättre nattning än film? Film som barnvakt tycker jag är illa..

  1. Malin - Tvillingmorsan
   Malin - Tvillingmorsan

   Jag tycker det är mysigt själv att ligga bredvid barnen & titta på film. Har aldrig sagt att dom har en tv utan vi ligger & tittar på ipaden ( efter jag har läst en godnattsaga) Så film som barnvakt tycker jag inte att jag gör ☺️ Jag har älskat att titta på film sen jag va så liten & det verkar mina barn göra också. Då dom säger & pekar på tvn ( vilket är mys för just mina barn) ☺️