Dom är hemma – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Dom är hemma

Efter lunch kom barnens pappa & lämnade dom. Nu har dom sovit hos honom i några dagar. Skönt för mig att ha fått vila lite & för barnen med lite pappatid!  

Vi firade min systers pojkvän (barnens morbror) som fyllt 25 år nyligen.   Det bjöds på tårta & det va gott tyckte barnen.  Vi har lekt ute hela dagen efter fikat hos mormor & morfar. –Barnen skrek på långa vägar när vi närmade oss deras hus! “Mommo moppa” Vi har lekt med dockor, promenerat med vovvar i koppel & även åkt lite moppe på gården. 

Nu är det trötta barn i sängarna & en trött mamma som precis lagt sig på soffan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    förstod inte heller ! Min bror är morbror till mina barn och min syster är moster! Min systers kille är bara “mosters kille”

  2. Therésa

    Nu fattar säkert jag jättefel men… är din syster ihop med din bror? Du skrev barnens morbror inom parentes tänkte jag 🙂