Det är inte okej – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Det är inte okej

Jag ska inte be någon att tycka synd om mig. Detta är inget inlägg för att jag söker sympati. 

Jag känner mig kränkt.

 Jag tycker jag har varit stark. Men så fort jag börjar må bra så drar något ner mig. I vilka situationer som helst. Vardag,jobb osv. 

Allt kommer fram förr eller senare. & den du litar på litar på någon annan. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  Kära Jenny! Jag hoppas att du kan sopa undan allt det dåliga o negativa. Du vet säkert innerst inne är du är en jätteduktig mamma som sköter dina småttingar med god hand och är en ung söt kvinna <3 Var rädd om dig <3
  Kramar från Skåneland

   1. Anna

    Vilken storlek är det du har på bilden? 40? Ska nämligen också beställa en exakt sån och vi verkar ha samma kroppsstorlek 🙂 har dessutom ej tid att skicka tillbaka om storleken blir fel! otroligt tacksam för svar!

 2. Emma

  Wooow, så himla vacker,- både du och klänningen !!! Du verkar vara en underbar mamma och vän. Ta inte åt dig något skit. Det kallas svartsjuka!

  PS. Vart är klänningen ifrån? DS.

 3. *Anna

  Människor som inte mår bra, i sig själva, mår inte heller bra när de ser starka människor. Jag har fått uppfattningen av att du är en STARK person med skinn på näsan.. och sådant svider i andras ögon.

  Förlora aldrig dig själv! Var den du är, må bra av det som får dig att må bra. Det är de andras problem de inte finner harmoni i sina liv. Det ska inte du lida över. Var stark! Kram

 4. Carina H

  Jag tycker att alla kommentarer i detta inlägg är så fint skrivna av Er allihopa, kan bara hålla med samtliga i era inlägg. jag hoppas innerligt att Du Malin tar avstånd från personer som ger negativa vibbar, tidsödande, men vi som skriver nu, håller hårt på dig. Ha nu en bra dag.

 5. Jennyp

  Hej! Tänk dig att du har ett stålskal runt dig och inget skitsnack träffar dig. Det studsar tillbaka på den som är dum. Stå över detta elände. Lägg inte ner ens en minut på den som är elak. Fokusera bara på dom fina runt dig. Du är starkt och superfin i klänningen. Skickar styrka.

 6. K

  Känns kanske opassande i ett inlägg som handlar om hur du mår; men OJ vad fin du var i den klänningen!!! Helt sjukt vacker var den på dig!!!

 7. Anna

  Bra skrivet Ann, håller med dig i allt.
  All kärlek och styrka till dig Malin, du gör ett kanonjobb som mamma tycker jag<3

 8. Susanna

  Du är bättre än de människor som sårar dig! Vi backar upp dig, det vet du! <3 Du är den som ska sova gott om nätterna, inte behöva oroa dig och tänka på allt skit som kastas på dig. Bry dig inte om människorna, var stark, var glad, var modig, du är Malin!

 9. Ann

  Hej!
  Vad vacker du är,klänningen är fantastisk på dig!
  Men fina du,vad är det som har hänt?
  Ska inte bröllop vara fulla av kärlek?
  Vad som än hänt så låt inte avundsjuka,missunnsamma,elaka människor förstöra för dig!!!
  Sen jag blev äldre så skiter jag alltid i vad folk utanför min närmaste krets tycker o tänker,dom får tycka o tänka o prata som dom vill dom är inte värda din tid!
  Lyssna på din familj o närmaste skit i resten<3<3<3

 10. Jossan

  En stor kram till dig Malin! Ta ingen skit från nån! Du är fantastisk!
  Sanningen kommer till sist att hinna ikapp. Karma du vet.
  Sköt om dig. Kramar Jossan

 11. Tarja

  Finaste Malin<3 Så otroligt fin som du är på både insidan och utsidan. Kämpa på för dina så söta och underbara barn, dom som behandlar dej illa förlorar i längden. Så himla tråkigt att du mår dålig. Vi alla här i din närhet finns för dej och dina gudomligt söta barn. Kämpa på. Många kramar till dej från oss alla<3

 12. Anna

  Du är så himla vacker! Ingen ska få kunna trycka ner dig. Du är en helt underbar person och mamma! Puss på dig!

 13. Cissi

  Stor eloge till dig för att du är så stark och gör allt för dina fina barn. Strunta i de som sårar och lägg kraft och energi på de som älskar dig!!! Jätte fin klänning

 14. Carina H

  Tråkigt att läsa just detta inlägg, jag hoppas innerligt att DU reser dig igen, du är stark kvinna/mamma och jag håller tummarna att det går bra med allting, vill även kommentera vilken snygg klänning, satt jättefint på dig, hoppas att Du hade ett trevligt bröllop du var på.