Tvillingmorsan

Äntligen sex

Nu har jag äntligen lyckats 

-att ta mig ner till vikten som jag hade när jag skrev in mig hos barnmorskan.  Sista sex mammakilorna är borta..

Jag gick upp totalt 19kg med barnen. Det mesta försvann direkt efter men sen har det stått still.   Kroppen har förändrats otroligt, & det är fantastiskt att den har klarat av två barn.   – Innan barnen & i v 35 

Jag har inte haft bråttom, utan tagit det lugnt. Nu börjar jag hitta träningsglädjen igen. Tycker verkligen om att springa & yoga.    

 Nå mer avklätt blir det inte nu. Men har knäppt kort under hela resan som varit, och kommer fortsätta tills jag känner mig nöjd.  Mammamagen finns där & en massa massa bristningar. Men vad gör det? Jag har fått två fantastiska barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie klang

    Älskat sättet du ser dina bristningar på! Varför ska man som tjej ha magrutor och smal när man kan ha bristningar och kärlekshandtag när man kan ha fantastiska barn! ❤️
    Fler borde tänka som dig! ❤️