5 tips för att spara pengar – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Annons

5 tips för att spara pengar

Jag får många frågor hur jag har råd att handla & rusta efter jag blev ensam.  Så jag tänkte ge lite tips på hur jag gjort för att få det att gå ihop. 

  1. Jag handlar det mesta av barnens kläder på rea. Antingen letar jag rabattkoder online, eller använder mig av Campadre eller loppishoppingklubb. Det är väldigt sällan jag handlar något till ordinarie pris.
  2. Rusten av lägenheten har varit budgetrust. Jag köper vitfärg på tex rusta. Målar & tapetserar själv. I badrumsrusten köpte jag en svart sprayflaska för 50kr på dollarstore som jag använde till att spraya det gamla badrumsskåpet. Det går alltid att komma billigt undan. Jag har inte betalat mycket för min rust, men ser ändå ut som en helt annat radhus. Det gäller att ha lite fantasi & jävlar anamma.
  3. När jag behövde köpa möbler så har jag köpt allt på rea. Billiga soffor, vardagsrumsbord & säng på trademax. Alternativt hittat jag något på loppis som jag slipar & målar om. Även använder mycket dekorplast för att göra om möbler. 
  4. Jag storhandlar mat istället för att småhandla på affären som jag alltid gjorde förut. Det märks verkligen på kontot, & vi har alltid mat & matlådor hemma. Mindre utemat & jag fokuserar på att äta ute när det är något speciellt. 
  5. Sälja saker som vi inte använder. Tex barnkläder. Jag säljer saker på bloppis, köp & sälj sidor på Facebook & blocket. Alla har mycket i sina förråd som man inte orkar ta tag i, men man får in bra med extra slantar.   
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maggi

    Hej Malin! Älskar att läsa din blogg och tips .jag har en önskan Att få se mer av ditt hem. Ha en underbar dag

Annons