5 saker att få mer energi av – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

5 saker att få mer energi av

En lista på mina tips för att samla lite mer energi.

  1. Positiva människor –  Ni vet när deras sprudlande energi smittar av sig på er? När man finner orken att göra en massa saker som man inte tagit tag att göra. Dom som inte kan få dig att sluta le. Umgås med dom som får dig att må bra. Inte dom som du känner dig helt hopplös efter att ha träffat. 
  2. Motion – Röra på sig. Ta den där promenaden istället för att sitta i soffan eller framför datorn. Man får så mycket mer energi & skulle kunna städa hela huset bara av att ha fått lite solsken & frisk luft. Yoga har tillexempel hjälpt mig otroligt mycket för att hitta energin.
     
  3.   

  4. Mat – Vem blir inte sur & lättirriterad utan mat? Ät regelbundet & du blir gladare. Jag känner påengång att jag blir en gladare & positivare mamma när jag försöker få ordning på kosten. Visst det är svårt ibland, men det är så värt det när man får energin påfylld.
  5. Tiden – Stressa inte så mycket. Ta vara på tiden & tänk på dig själv. Andas & ta allt som det kommer! 
  6. Kärlek – Sprid kärlek. Heja på människor du inte känner, ge någon på jobbet en kram för att dom ser ut att behöva det.   

(Denna text läste min yogainstruktör & jag tycker den va fantastisk)!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.