Om man bara visste.. – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Om man bara visste..

Tänk om jag visste vad ni pratar om med varandra. Ni går runt & skrattar babblar & fnissar.  

När jag vaknar på morgonen så hör jag hur dom pratar med varandra i sängarna. Efter en stund ropar någon av dom “maaaammma“. När den ena är i köket & den andra är i soffan så sitter dom & ropar till varandra.

Jag undrar vad dom säger, tänk att dom förstår varandra medan jag inte förstår alls ( Ord när dom pratar med mig förstår jag ) men inte när dom pratar med varandra, då låter det som alien-språk i mina öron.   

Dom är så fantastiska att jag blir galen. Tänk att dom är två. Två olika personer men dom har varit med varandra från första början, varje steg & varenda minut. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Haha jag kände ett tvillingpar som var med varandra “för” mycket som små och utvecklat ett eget språk, coolt tycker jag med pga det låg de långt efter i svenskan. Det måste vara så underhållande att ha två små som är så interaktiva med varandra 🙂

  2. Ulrika F

    Våra tjejer blev 21 år april, de har fortfarande nån form av “tyst” kommunikation som vi föräldrar inte förstår 🙂 Trots att de är väldigt olika så har de ett band sinsemellan som ingen kan ta ifrån dem! Lycka till med dina fina!