Ögonbryn – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Ögonbryn

Idag ska jag fixa mina ögonbryn. Är lite nervös men vet att det kommer bli så bra. Jag har alltid varit dålig på att fixa/noppa mina bryn. Alltid blir dom fel, så der slutar med katastrof varje gång. Haha! Måla är jag inte duktig på heller. Så har tillochfrån letat & tittat upp ställen som jag skulle vilja göra på. Har tittat mycket i Stockholm men aldrig vågat göra, så nu har jag sett flera av mina vänner som gjort i Gävle, så då slog jag till där också. 

  

Så här kommer Pernilla på Ladylash göra imorgon. 

“Man börjar med att måla upp en form som kunden trivs i, och som passar ansiktsformen. Efter det är det dags att lägga på bedövning. När bedövningen börjat verka så är det dags för att skära dom små snitten, som ska bli dom så kallade 3D stråna. När man gått ett varv och gjort dom små snitten gnuggar man in färgen, som då lägger sig i snitten. Sen torkar man bort överskottsfärgen, och kvar blir det små strån som ser ut som riktiga hårstrån. 

En del vill ha lite glesare strån, medan en del vill ha hårstråna tätare och ett mer fylligt ögonbryn. Det är en smaksak och varierar från kund till kund. När vi jobbat fram formen som vi ritat upp från början, och kunden känner sig nöjd, avslutar vi med att smörja in brynen och går igenom eftervården. Kunden får med sig ett papper hem med färginformation och hur dom nya brynen ska skötas för bästa slutresultat.

  

Första gången så lossnar ca 30-50% av färgen, kroppen stöter bort färgen. Detta är olika från person till person, men räkna med att rätt så mycket kan försvinna. Efter några veckor (inom 6 veckor)  kommer man tillbaka för att göra om samma procedur. Denna gång accepterar kroppen färgen snabbare och bättre, så återbesöket brukar gå lite snabbare. Vissa behöver komma tillbaka fler gånger, pga att det släpper på nått enstaka ställe, det besöket kostar då 500kr per besök (enl prislista april 2015).

Tatueringen håller 1-3 år. Hållbarheten är olika från person till person. Har man fet hy kan det släppa tidigare, är man mycket i solen kan den blekas.

En del kommer tillbaka inom ett år för att fylla på färgen, och en del kommer efter 2-3 år och fyller i färgen. 

Med denna teknik som vi jobbar med på Lady Lash, så använder vi oss av ett handverktyg och inte maskin. Maskin gör att tatueringen sitter hårdare, vilket en del tycker kan vara bra. Men vem vill ha samma form som man hade för 10 år sedan? Det är bättre att kunna ändra formen om man vill det efter nått år. 

Behandlingen tar ca 2,5 timme vid första besöket. Och 1,5-2 timmar vid återbesöket.

 

  

Priset är 2800kr inkl ett återbesök inom 6v (ord.pris 3500kr)

I augusti kommer priset ligga på 3500kr inkl ett återbesök inom 6v

För bokning och frågor ring Lady Lash. 026-120514

 kl 13.00 är det dags. Så nervös! Hihi. Visar er före & efter bilder sen så klart. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.