Nu jävlar – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Nu jävlar

Nu jäklar har jag svurit dom fulaste svordomarna jag kan. Jag har lyckats bygga ihop en IKEA HEMNES byrå. Vilket skit-göra. Jossa kom hit & vi började med den. Efter två timmar kom Joel & hjälpte till! Sen skickade jag iväg dom så dom slapp hjälpa mig mitt i all söndagsmys. Fortsatte själv, innan jag mutade Stina att hjälpa mig. NU MÅNGA TIMMAR SENARE SÅ STÅR DEN DÄR I MITT SOVRUM. Äntligen har jag en byrå. Men jag kan tala om jag aldrig bygger denna byrå igen. Hade tänkt ha en svart sån som TV-bänk. Men då får det bli en begagnad så jag slipper bygga. Eller kanske skaffa mig en redig karl med lite folkvett. 

Nu sova. Barnen kommer hem 06.30!

Hoppas ni har haft en trevlig helg ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mikki

    En väldigt sugen på en sådan där, har tevebänken och soffbordet och den där hade verkligen kompletterat. Men det där med begagnad lät ju smart. Tyckte tevebänken var krånglig nog att få ihop.

  2. Carina H

    Ja. detta med ikea är inte alltid lätt, man använder alla svordomar man kan, förstår om du hittar en som redan är monterad eller som sagt en redig karl, vet precis hur det är när man suttit med alla dessa j—a skruvar muttrat brickor m.m. man sliter sig i håret, men den blev ju bra till slut. så lycka till med nästa, om det blir någon. nu borde ju du veta hur du ska göra. eller??