Igår – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Igår

Igår blev det mys hela dagen innan barnen skulle åka till sin pappa över helgen. Sara & Livia kom hit på förmiddagen för att äta lunch & sen hittade barnen på alla hyss dom kunde. 

Två trötta mammor efter en intensiv dag. Herregud, tänk om jag hade fått trillingar! När dom hade gått slog vi igång Björn bröder & myste i soffan med lite yoghurt i flaska. Riktigt mysigt & många pussar fick jag. Det känns alltid lika tomt när dom åker. Men jag får slappna av på ett helt annat sätt. Hinner vila upp mig mycket dom dagarna när dom är borta. 

På kvällen blev det middag, film & mys. Vaknade upp utvilad kl 9.30 av att solen sken in genom fönstret. 

Idag är det IKEA & storhandling som står på schemat. Sen får vi se vad som händer ikväll, finns planer åt olika håll! Men får känns hur dagsformen efter shopping känns 😉 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej! Vill börja att säga att jag tycker du är så stark! Jag har en dotter på ett år och har precis tagit steget och lämnat min sambo. Av olika anledningar har det inte funkat mellan oss längre. Jag söker just nu tipps och idéer om hur andra gör med deras små för att få vardagen att gå runt. Eftersom du har blivit en stor inspirationskälla för mig undrar jag hur ni tänker med föräldrar ledigheten?! Vad jag har förstått så är du fortfarande hemma med barnen och jobbar lite extra. ( så har vi det i nuläget också) min fråga är om tanken är att ditt ex ska vara föräldrarledig något (en längre period) eller om ni ska sätta tvillingarna på förskola, ska han vara pappaledig eller får du alla de dagar han kan ge. Hur gör ni med vårdnaden och boendet då? Förstår om det är väldigt privat och du inte vill svara men jag känner mig så vilsen. Har ingen i min närhet att fråga. Önskar dig all lycka och som jag skrev, du är en väldigt stor förebild för mig och andra ensamma mammor där ute! TACK <3