Tvillingmorsan

Du & Jag Alfred

Imorse vaknade vi inte på rätt sida. Alfred känns lite varm igen & gråter för minsta lilla. Eller han är helt förstörd såfort Agnes ens kommer i närheten. 



Så han får kura med mig i soffan. Men han vet inte riktigt vad han vill, han klättrar upp & ner. Agnes är väldigt bestämmande & han blir så ledsen när hon gör något. Försöker göra allt för att båda ska vara nöjda men det är svårt. Två helt olika viljor & man är rädd att Alfred hamnar i skymundan när Agnes är på sitt vis. 

Får se vart den här dagen slutar. Nu ska jag ringa rörmokarn för det är stopp i avloppet så badrummet är fyllt med vatten. Usch! Vilken start på denna helg…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hoppas du verkligen känner att du är väldigt duktig Malin – du är ensamstående med tvillingbebisar!!!! Heja dig!!!!!!!

  2. Linda

    Liten ❤️ Jag tror helt enkelt de tröttnar på varann ibland. Vi har två pojkar med 12 mån mellan, vi försöker dela på dem ibland. Det är jättenyttigt tror jag. Krya på er!

  3. C

    Du är en superhjältemamma som fixar och donar och gör allt för dina små!! Det är svårt med syskon det där, att se till att ge lika mycket tid och utrymme till båda. Nu är det 2 år och 1 mån mellan mina, den minste är ett par dgr yngre än dina och stora är 3. Och så fort hon sitter och myser hos mig kommer lillebror och ska upp han med och om jag inte låter han komma upp börjar han klättra på soffan så jag enda måste ta honom… Men jag har ju möjlighet att kompensera när deras pappa kommer hem, och ger henne extra tid då. Och så gör vi aktiviteter på helgen både hon och jag. Men man kan bara göra sitt allra bästa och jag är övertygad om att dina barn kommer bli starka och trygga små barn med en så cool Mamma! Din kärlek för dem lyser igenom i varje inlägg 🙂