Tvillingmorsan

Mammaträning

Började söndagen med Ericas mammaträning på aerostep. Det va övningar för ben & mage, fokuserade på muskler som ”försvunnit” mystiskt efter graviditeten. Det va riktigt jobbigt, & jag är verkligen otränad. Men det va riktigt roligt & man får mycket pepp.

IMG_1603.JPG
Provade Fitnessgurus fatburner & mitt favorit proteinpulver med smak av jordgubb/vitchoklad.

IMG_1617.JPG

Vi fick köra boxning som avslutning. Riktigt jobbig, men så himla roligt. Jag blev helt slut. Men tänkte man på någon som inte varit så snäll så kunde man slå lite hårdare trots att man va helt slut 😉

IMG_1610.JPG

Det är något jag vill göra fler gånger! Ska försöka gå varje söndag ( om jag har barnvakt ) för det känns verkligen som något för mig. Tummen upp!

Skulle vara så kul om jag hittade tillbaka till träningen riktigt igen. Jag vet att så fort jag börjar så flyter det på. Innan barnen blev till så körde jag igång med en PT & älskade det. Jag kanske ska visa er lite före & efterbilder från den tiden för att ge mig själv lite insporation. Det är sjukt vad som kan hända med kroppen så fort. Men jag är på rätt väg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hofors mamma

    Gud va kul. Skulle oxå vilja komma iväg på det. Men tyvärr så är det lite svårt med barnvakt. (O min egen lathet

  2. Anonym

    Men tänkte man på någon som inte varit så snäll så kunde man slå lite hårdare trots att man va helt slut. Bästa peppning man kan få hihihi
    Kram