Tvillingmorsan

Måndag

Idag har det gått upp & ner. Morgonen blev trött, jag har sovit dåligt & barnen pigga & glada. Men efter en kopp kaffe & lyssna på poddar så vaknade jag till. Jag hängde tvätt & donade medan barnen lekte ”jaga/kurragömma”. Dom kryper eller går runt & skrattar när dom ser varandra. Det är så sött när dom gör det.
IMG_0702.JPG
Vi tog en promenad på lunchen så dom somnade sött i vagnen. Sen stannade vi hos mormor & morfar för att säga hej & hejdå till min morbror, Sanna & min kusin G som varit på besök över julen.

Barnens pappa kom för att lägga dom ikväll. Så jag har bäddat rent i sängarna & lagat mat. Nu har jag lagt mig i soffan för att börja läsa/kika i ”träning för nyblivna mammor”. Börjar bli dags att ta tag i detta igen.
IMG_0709.JPG
Era frågor svarar jag på imorgon. Just nu blir det läsa & sen ta en varmdusch innan sängen ropar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh om du börjar med Olga, kan du inte utmana oss andra då oxå? Fick oxå tvillingar i januari, har boken hemma men inte kommit igång. Just nu skyller jag på att jag inte köpt nån Pilatesboll ännu….