När ingenting är bra – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

När ingenting är bra

IMG_6417.JPG
Idag är en sån dag när ingenting är bra. Barnen är sjuka, stressen med flytten börjar lägga sig, allt som ska slängas, säljas, packas upp. Det tär som tusan på humöret.

Jag vill sätta mig & gråta för jag orkar inte mer.

Dom grinar å skriker & ingenting hjälper.

Usch för den här dagen. Förlåt för negativa inlägg, men det är precis som det känns just nu.

Kram till er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Kul med lite “gnälliga” inlägg ibland, allt kan inte vara en dans på rosor 😉 kommer du lägga ut något på din “loppis” på instagram? 🙂

 2. Jessica

  Malin. Hur många är det som orkar med två barn som är sjuka å en flytt du är ju jätteduktig. Du har fått upp gardiner packat upp lådor sänk ribban för din egna skull ett hack så du inte blir sjuk. När detta är över med flytten gör något med familjen så ska du se att allt kommer bli jättebra. Ser jättefint ut erat nya boende. Lycka till.

 3. Jenny Thuresson

  Usch det är jobbigt när barnen är dåliga och inget är bra;(. Men dom känner av din stress så sänk kraven på dig själv. Du har ju fått upp både gardiner och “pynt” på barnens rum sen igår kväll;). Ja ja vet man vill ju så gärna få fint. Du är duktig. Mvh jenny

 4. Elin

  Tack för ett “gnälligt” inlägg! Det är skönt att höra/läsa att allt inte alltid är guld och gröna skogar!

  Jag ska bli tvilling mamma i november och kan tänka mig att livet inte alltid är en dans på rosor. Och ibland vill man höra sånt som är dåligt också, för i dagens samhälle känns det som att allt måste vara så perfekt, och jag kommer inte kunna ge min familj perfektion men jag kommer göra mitt bästa och älska dom överallt annat!

  jag tror på: glada föräldrar ger glada barn!