Tvillingmorsan

Två små gnälliga snorungar

IMG_6406.JPG
Nu har barnen äntligen kommit till ro & somnat. Vilken tajming!! Precis när man har som mest att göra så ska dom bli så här hängiga. Stackars små pluttar. Dom har gnällt & varit ledsna hela dagen.

Vi avslutade kvällen med att tappa upp badkaret & i med dom bland en massa badankor. Dom blev som vildar & tyckte det va jätte roligt. Skvätte överallt & skrattade. Vilken värme man känner i kroppen när man ser hur glad dom blir, hur glad dom är att ha varandra. Samtidigt går hjärtat sönder när dom är så ledsna för att dom är sjuk. En liten stunds lycka idag i alla fall. Vi får hoppas att natten & morgondagen blir bättre.

Nu tänker jag krypa ner i ett bad efter en lång dag. Jag börjar känna att det går framåt bland alla lådorna! Men nu ska jag inte tänka på dom. Nu ska jag njuta av en liten vilostund.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Malin - Tvillingmorsan

      Den har varit underbar! Dock kryper mina ut den nu & vägrar sitta still i den tillsammans. Så jag köpte xl kudden som dom får mysa på nu när dom är större. Myspölen är bland det bästa vi haft när dom va 0-8 månader ☺️