Barnens favorit – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Barnens favorit

 

För ett tag sedan fick vi hem våra nya mysiga snuttefiltar från Sojka design. Det är deras absoluta favorit myssaker. Dom släpar på dom överallt. Dom är stora snuttefiltar, med en söt fågel på dom.

100D53004

Den ska sovas med, bitas på , suga på, släpas på. Ja allt.  Det som är grejen med dom är att 10 kr går till välgörenhet. Jag älskar sånna dealer & kan inte låta bli. Igår såg jag att det fanns rosa bandet kassar på ica. Självklart väljer jag dom.100D53003
Ett tips till dig, till ditt barn, att ge bort i babyshowerpresent, doppresent, nyföddgåva. Är man som mig & älskar filtar till barnen kan man aldrig ha för många.

Så här står det om filten på hemsidan

“För varje såld Snutte Sojka skänker vi 10 kr till ”Lyft ett barn ut ur mörkret” och specifikt till att hjälpa till i byggandet av utvecklingscentret för fattiga flickor i Kolkata Indien.

Indiens förlorade döttrar får framtidshopp
Flickor har en svår situation i det indiska samhället. Djupt rotade traditioner (bland annat hemgiften) gör att fattiga flickor anses som en ekonomisk börda. Nyfödda flickor förgiftas eller överges på gatan, flickor får mindre mat, sämre tillgång till utbildning och hälsovård. Barnäktenskap liksom våld och övergrepp är inte ovanligt. Detta är några av skälen till att bygga och driva ett utvecklingscenter för enbart flickor i Sonarpur, en förort till Kolkata. Centret kommer att ge hopp och bättre framtidsutsikter för många fattiga och utsatta flickor. För närvarande pågår insamling till en hälsoklinik som kommer att vara kopplad till centret. Utvecklingscentret byggs och drivs av Arken, bloggportalen Femme och många flera sponsorer och stödjare, både företag och privatpersoner runtom i Sverige. Allt sker i ett nära samarbete med den indiska organisationen Bethel Fellowship Trust och pengarna förmedlas via insamlingsorganisationen Lyft ett barn ut ur mörkret, som har 90-konto.”

– Jag tycker det är en jätte bra sak för att hjälpa till lite. Jag önskar jag kunde komma på en bra sak som hjälpte barn till ett bättre liv.

Tack till Sojka som gör dessa & gör livet mysigare & lättare för många barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.