ÄNTLIGEN – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

ÄNTLIGEN

Äntligen får jag sätta mig ner i soffan. Vilken dag. Jag är så trött. Började morgonen med ett besök hos BVC. Barnen är snart 8 månader & dom växer på som dom ska.

Agnes väger nu 8,1 kg & är hela 70cm lång. Alfred väger 8,6 & är 69cm lång. Pictures14Herregud det känns nyss som dom vägde 3kg & 3,3kg. Mina små gostroll, jag är så himla glad att ni växer & blir runda & goa. Dom fick även göra några tester. Leka lite, hörseln & sånt. Dom klarade sig galant & va två riktiga busungar.

Sen har vi poat på. Nu mot kvällen hann vi med 5,6km promenad med barnens faster. Barnen fick följa med i vagnen idag. Det blir lite extra träning. Men urk så jobbigt det är. Kämpa Malin, du kommer klara det här. En promenad om dagen är bra för magen.. hihi

Imorgon är det full fart med packning igen. Jag försöker göra så mycket som det går på dagarna så vi kan mysa hela familjen på kvällarna. Just nu är Kristian påväg hem. Det blev sen kväll på jobbet. Typiskt när jag är helt slut. Så denna kväll blev det inget packande. Vi får helt enkelt ta det lugnt. Jag har lagt in några inlägg med klädtips & även bloggtips som kommer upp till er dom här dagarna.

Ni vill väl inte bara höra om en massa flytt kan jag tänka mig. MEN JAG HOPPAS NI KOMMER ÄLSKA när jag ska förvandla lägenheten? Gillar ni före & efterbilder? Tycker ni jag ska visa upp vad vi rustar? ( Gilla eller kommentera detta inlägg om du vill se lite av “förvandling av radhus”)

 

Nu ska denna tvillingmorsa börja dra sig mot sängen. Jag är så himla trött. Idag vill jag ge mig själv en klapp på axeln för allt slit med två små barn & en flytt.  Kram på er

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Alltid lika kul att se före o hur det sedan blev när det är färdigrenorverat 🙂
    Som pluttarna växer men så går det där första året så snabb undan… <3
    Kram från Skåneland

  2. Alexandra

    Haha, vår nyss fyllda 1 åring väger 8,2kg 🙂 Så olika det kan vara. Vår baby var också mindre vid födseln. Jo absolut, före o efter bilder. Ska bli kul att se hur du inreder.