Mer i höst garderoben. – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Mer i höst garderoben.

Trots att det är min garderob som borde rensas & fyllas på till hösten så fylls barnens på mer & mer. Men jag kan inte låta bli. Jag älskar att handla barnkläder. Och det är perfekt att sälja iväg & få in pengar för nya.
DSC_0742
Nu har vi fyllt med på en varsin mysdress. Även denna gången från Paddington, men vi valde ett annat print. Heldressar är absolut favoritplaggen när vi är hemma & har mysdagar.
TÖMMNING 21 sept1

Båda två har även vuxit ut alla jeans så det fick bli ett varsitt par också. Dessa va väldigt mjuka & jag älskar volangerna bak på Agnes. Det blev en grå klänning till Agnes också. Man kan aldrig ha för många klänningar. Eller är regeln att man aldrig kan ha för mycket av allt? Hihi

Collage20

Iväg på en lunch om ett tag. Sen packa packa packa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patricia
  Patricia

  Så himla fina kläder 🙂 Jag förstår dig, jag älskar också att handla barnkläder!
  Ska rensa ur barnens OCH min nu i dagarna och sälja på loppis och prylbyte snart 🙂

  Vart ska ni flytta förresten? Du har säkert skrivit det, men det har jag missat!
  Kram

 2. Sofia

  Hur upplever du jeansen till Alfred storleksmässigt? Har funderat på att beställa men undrar hur de är. Vilken storlek beställde du? Går midjan att dra åt? Tack för svar!