Pompdelux – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Pompdelux

Idag hade pompdelux öppethus här i Hofors. Jag & Agnes hängde på Maddis & Vincent för att shoppa lite kläder. herregud så mycket fint det finns. Det är farligt.
20140831-185334-68014876.jpg

Hittade lite gott & blandat till båda barnen. Men jag hade kunnat handla så mycket mer! Men nu inför flytten & allt så får vi vänta tills garderoben får fyllas på. ( Har en stor newbie/kappahl som ska hämtas ut imorgon)!
20140831-185607-68167143.jpg
Vad jag köpte får ni se när det kommer. Så söta saker! Det här va första gången jag handlade pompdelux men absolut inte sista. Har ni handlat därifrån någon gång? ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. storasyrran

    Pomp de Lux har såå fina kläder! Jag har handlat där en hel del i omgångar. Fina kläder som håller länge! Min stora tjej som är 6 år har bl.a. flera koftor därifrån och de är toppenfina trots många tvättar! Bra andrahandsvärde är det också om man vill sälja vidare sen. Jag brukar passa på när det är rea också!

  2. Jannice

    Jag har aldrig handlat därifrån men har sett att dom har riktigt fina kläder!! Får nog bli lite kläder därifrån till Freja snart 😀