Girls night out – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Girls night out

Igår lämnade jag barnen hemma & tog mig till bergsmannen för att ha en födelsedagsmiddag för vår fina Josefin. Jag Maddis Jenny & Josefin satt oss vid ett bord för att välja ut vilka viner vi skulle dricka under kvällen. Maddis & jag valde en flaska vitt medan Jossa & Jenny delade på en flaska rött. Till förrätt åt vi mozarellagratinerat vitlöksbröd, huvudrätt tog jag fläskfilespätt med pommes grillad tomat & vitlöksbea.

Senast överförda4

Vi skrattade, grät, skrattade lite mer, & grät ännu mer. Vi har så många minnen tillsammans under alla dessa år vi umgåtts. Redan när vi va 7 år så va det vi. Sen vi va 13 år har vi otroligt roliga minnen. När jag tänker tillbaka så får jag en klump i magen. Va det så längesedan? Va jag inte nyss 15 år & vi sprang runt som galningar på skoldanser.

Igår kände vi oss som 16 år igen. När det stängde 23.00 så fortsatte vi hem till Jossa för att mysa ner oss på hennes uteplats i filtar med ett glas vin & chips. Vi pratade enda fram till 01.00, då va det dags för “mammorna” att gå hem. Jag kände mig så lycklig när jag gick hem. Att vi har ett sånt underbart gäng. Det saknades en denna kväll & jag hoppas att hon kommer kunna vara med nästa gång. För vi saknar dig.

– I natt har Alfred krånglat. Gråtit & vridit sig hela natten. Hans andra tand är på väg upp & det märks tydligt att han blir påverkad. Just nu ligger han & sover i myspölen medan Kristian & Agnes är & fiskar med några grabbar. Så nu ska jag mysa med min lilla grabb i soffan en stund. Just nu är det bara mamma som duger.

MYS SÖNDAG.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.