Tävling Miniroom Maileg – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tävling Miniroom Maileg

Nu tycker jag det är dags för en tävling igen. Jag håller på samlar maileg nallar till barnen. Än så länge är det dessa som har fått flytta hem till oss.20140830-172121-62481109.jpg

& fler ska det bli. Men jag tycker att någon av er ska få vinna en valfri maileg figur från miniroom.se. Jag tycker dom är så söta & längtar efter att köpa fler.

20140830-172826-62906151.jpg

För att ha chansen att vinna så ska du göra detta.

 • Välj valfri maileg figur HÄR
 • Kommentera detta inlägg & motivera vem som skulle få den underbara mailegen.
 • Följ @miniroom.se på instagram

Lycka till alla tävlande. Miniroom drar en vinnare den 5/9. ( Glöm inte lämna din mail så vi kan kontakta dig)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cigdem

  Min son Eser har precis fyllt två år och är redan storebror. Jag som själv är äldst vet precis hur det är. Man måste alltid vara mån om sina yngre och skydda dem när inte mamma och pappa finns där. Jag önskade mig alltid en storasyster som skulle kunna skydda mig. Så ängeln Angela skulle vara perfekt skyddsängel till Eser så han inte känner sig ensam ❤️

 2. Sofia

  Sist ut? Puh, vilken tur att jag hinner tävla! Önskar mig räven till min lillkille. Mest för att han inte ska bli rädd för räven som stryker här i skogen. En och annan höna har tyvärr rykt

 3. emelie Johansson

  Hade så gärna velat vinna en medium bunny flicka till min dotter som älskar kaniner och jah ser framför mig hur glad hon skulle bli♡

 4. Linda Axelsson

  Hej! Vår lilla Ebba ska döpas i oktober. Kaninen ängeln Angela skulle vara den finaste dopgåvan till henne från storebror

 5. Ida

  Åå vilken underbar tävling!! Jag skulle gärna vilja vinna en ängel Angela. Den skulle bli en fin födelsepresent till lilla Elle.

  Kram

 6. Nathalie H

  Jag skulle vilja vinna en medium rabbit pojke till min son som en tröst för att han har tappat sin älskade lejon snuttis.

 7. sofie

  Hej. Skulle vilja vinna
  MUS maileg till min brorson som är 4 veckor gammal. Jag bor i Skåne och han bor i Stockholm så träffar inte honom så ofta som jag hade velat. Ska upp i slutet på september och hade velat ge honom en sådan.
  Mvh sofie

 8. Annika

  Jag skulle vilja vinna denna: http://miniroom.se/product/751-mega-rabbit.html#.VAoIHUgtv7c till min dotter Nova, för hon är min ängel och hon förtjänar en ängel som vakar över henne så hon kan känna sig trygg. Då hon har haft massa mardrömmar och är sjuk, så vill jag att hon ska veta och att den ska påminna henne att hon är min ängel och att jag alltid finns vid hennes sida i både gott och ont. Att jag inte låter något hända henne att hon kan känna sig trygg. Detta skulle bli hennes första maileg och hon skulle bli helt överlycklig, min prinsessa. Hoppas denna önskan blir sann.

 9. isabell

  Jag skulle vilja vinna en medium rabbit pojke. Jag vill vinna den till min bästa vän sen 12 år tillbaka . Hon har precis fått sitt andra barn, en liten pojke. Och jag var den första av hennes vänner som hon ringde och berättade för av hon hade fött. De betydde otroligt mycket för mig . Satt på jobbet och började gråta, gravid hormoner då jag då själv var gravid i 7 månaden. Så därför vill jag vinna för hon är en underbar kompis♡

 10. mia

  Hej! Skulle vilja vinna mega rabbit maileg som skulle passa super fint på dotterns hylla som jag håller på att färdigställa. Så hoppas man.vinner

 11. Emma

  Jag skulle vilja vinna MEGA RABBIT – Ängel Angela till min systerdotter Livia som är en glad ängel som kämpat sen födseln med att få upp styrkan i sin kropp . Läkarna har tagit riktigt mycket prover på henne och sövt henne två gånger men inte hittat något . Nu är hon inskriven på habilitering för vidare utredning . Hoppas de kan hjälpa så hon en dag kan sitta, krypa och gå . Skulle vilja ge denna till henne för att visa hur duktig hon är som kämpat så sen första stund och hur stolt jag är över henne . Älskar dig min fina systerdotter Livia . Din moster

 12. Caroline Henriksson

  Jag skulle vilja vinna grisen Bamsen till min lilla dotter som är beräknad att födas den 31 oktober! 🙂 <3

 13. Hannah

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna grisen Bamsen till min lilla flicka på 3 månader.. har letat efter en Bamsen länge 🙂

 14. Madeleine

  Hej!
  Nu hoppas jag att jag har turen på min sida. Skulle jag vilja ge min älskade dotter “Ängel Angelina” (mega rabbit), skyddsängel som ska vaka över henne om natten samtidigt som den kommer bli en underbar present till henne på hennes 2 årsdag som är om 3 veckor. Är verkligen förtjust i dessa kaniner 🙂 Så nu håller vi våra tummar och tår på att det ska bli en vinst. Följer dig på instagram som “madeleinesundquist”

 15. Madelen W

  Åh, skulle så gärna vinna en ängeln angela. Den skulle jag ge till dottern på 1,5 år som storasyster present. Hon är världens goaste syster till sin 15 månader yngre lillebror, och stoltast i världen. Hon skulle bli helt extas av denna fina gåva 🙂

 16. Sanna T

  Åh vilken fantastisk tävling! Jag skulle utan tvekan välja den fina Bamsen till min lilla dotter som ligger på jäsning i magen. Alla har rätt till en värmande Bamse! <3

 17. Elli

  Jag skulle vilja vinna grävlingsmannen till min lilla buskille på 16 månader. Han är en riktig liten smygare som gärna gömmer sig bakom gardiner och byråer för att sedan skrämma mig och hans far. Grävlingsmannen speglade hur jag upplever vår lilla skatt just nu så därför vore den fin att få ge till vår lilla Wiggo

 18. Cilla

  Hej. Jag skulle vilja vinna en medium rabbit pojke till min son som blir två år på måndag♥ och som alltid har börjat tagit lillasyster maileg kanin. Så en första egen kanin vore underbart att vinna till honom ♥♡

 19. belinda

  Hej hoppas det inte är försent! Vill ha en medium rabbit pojke till min systers son som blir 6 månader snart! Fick en sån fin present av dem när min pojke blev 6månader. Så denna skulle va underbar att ge ♥

 20. Caroline

  En mega rabitt -ängel. Skulle inte behålla den utan ge den till en väns kommande pojk. Hon kom in i mitt liv för 2 år sen och vi är idag så nära vänner. Jag vill ge nåt.tillbaka då.hon gett.så mycket till.mig. Vet att hon älskar maileg så får hoppas för bådas skull.

 21. Vera

  Hej, önskar jag och min dotter har turen att vinna en maileg kanin. Spelar ingen roll vilken då alla är så fina:) men ska man välja så väljer min prinsessa nog mega maileg- ängeln. Vi följer både dig och dina sötnosar och så följer vi miniroom på instagram:) nu håller vi tummar och tår då vi aldrig vinner. Kanske vår tur nu:) krammisar / Vera och Sofia

 22. Emily

  Vill verkligen vinna en änglakanin till min mamma som är min ängel! Skulle vara en fin present som visar hur tacksam jag är över att hon finns för mig i alla situationer.

 23. Ida

  Åh, den stora ängeln Angela skulle platsa så himla fint på min favoritbyrå i vårt nya hus som vi flyttar till om två veckor!!

  Vi har två pojkar och jag älskar allt som har med klänningar, blommor, volanger, hårband att göra, så denna lilla flicka skulle bli ompysslad av mig! ❤ Om jag nu kommer få ha henne ifred

 24. Erika

  Hoppas på att vinna en varg med hatt åt min bästa vän som nu är gravid med sitt första barn, hon mår inte särskilt bra så hon skulle nog bli väldigt glad av en present till bebisen i magen! ❤

 25. Paula

  Åh så fina dessa mjukisdjur är och så mysiga de ser ut!! Jag skulle gärna vilja vinna “bamsen” då den ser så mysig ut. Väntar mitt första barn som är beräknat att komma 30 december och då skulle det vara mysigt med den här lilla nallen med i bb-väskan! /Paula

 26. Caroline

  Skulle vilja vinna prinsessan, small rabbit 🙂 till min dotter Lily i 1-års present. Det skulle bli den första att börja samla på isåfall!

 27. Zara

  Åhh dom e ju så fina allihopa. Men om jag vinner en till min lilla dotter Whilja så skulle det vara “Lotta grisen”. Skulle passa bra dom en liten dop presenttill henne.
  Följer på båda på instagram

 28. Josefine

  Vi hade blivit glada om vi vunnit vilken maileg som helst då vi inte har någon ännu. Favoriten är mega rabbit då vi hat gått igenom en bortgång som har varit svår för oss (är fortfarande) så ängeln Angela hade varit perfekt för min dotter på 6 månader. Hon ska upp till sitt eget rum nu och hade älskat en liten ängel som vakar över henne när det blir mörkt om natten. Hoppas hoppas 🙂

 29. Emmeline Lindvall

  Har hela tiden innan önskat en bamse gris till min son men nu när jag kollade igenom alla olika blev jag ju bara så förälskad i grävlingmannen. Vilken söt liten filur. Så nu håller jag tummarna på att jag har turen så min lilla älskling får en liten grävling 🙂

 30. Jennifer

  Om jag skulle ha turen på min sida. Skulle jag ge min dotter en Mega Rabbit – Ängel Angelina, en skyddsängel helt enkelt som kan vaka över henne om natten samtidigt som det skulle bli en fin vän, sällskap och en underbar gåva.
  Följer som Jennifermadeleine_

 31. Marie

  Självklart är vi med och tävlar och hoppas på att turen är på vår sida. Min dotter önskar sig en mega rabbit Ängeln Angela. Varje dag utvecklas hon, går upp i vikt och är så fantastiskt duktig att vi blir rörd, vårt älskade lilla hjärtebarn. Hon skulle behöva någon att krama om nätterna så hon kan sova tryggt en vakande ängel vid sin sida vid hjärtkontroller och operation så att hon kan bli en frisk och stark tjej som orkar lika mycket som friska barn <3 Kärlek från Astrid!

 32. Lisa

  Min son skulle bli jätte glad om han fick den fina Maxi rabbit kaninen, han har precis lärt sig gå och ska släpa med sig allt 🙂 hade varit jätte kul att få en kanin o samma stolek som han själv

 33. Anonym

  Skulle gärna vilja vinn mega rabbit ängel åt min älskade lilla dotter. Varje dag utvecklas hon så fantastiskt, äter upp sin mat och går upp bra i vikt – hon kämpar så mycket att vi blir rörd, vårt älskade lilla hjärtebarn, skulle vara roligt för henne med en kanin att ta med på hjärtkontroller och framtida operation Som en vakande ängel <3

 34. Maddie

  Om jag får drömma stort, så önskar jag att dottern skulle få vinna Mega rabbit – ängeln Angela. Det skulle vara hennes första maileg-figur. Och en perfekt 1årspresent i slutet på september! Hoppas på tur!
  Följer på IG:)

 35. Linn

  Hej.
  Om jag har turen att vinna denna underbara tävling skulle jag önska den Lilla grisen till mitt pyre i magen som beräknas titta ut i februari. Jag och min sambo har varit tillsammans i åtta år, men har alltid sagt att vi vill vänta med att skaffa barn lite. Helt plötsligt i början av juni får vi ett plus på stickan, helt oplanerat men sååå välkommet. 🙂 har sedan dess hängt över toalettstolen mest hela dagarna så denna lilla bamsen hade gjort mig på mycket bättre humör just nu samtidigt som jag vet att pyret skulle älska den när den kommer ut

 36. Kristina K

  Alla barn är unika, visst är det så.
  Mina barn är mina speciella och den lille i magen hoppas jag få ge en unik figur som MEDIUM BUNNY
  Maileg. Underbar!

  Följer som shetrollan

 37. Cecilia

  Dessa underbara figurer! Hade velat börja samlingen med en mega rabbit ängel till min 7 månaders son Alfred, som ännu sover så himla oroligt om nätterna.. Kanske kan denna mysiga ängeln bosätta sig i hans spjälsäng och assistera snutte, så han sover bättre.. Och sedan få flytta in i hans rum som vi planerar att börja med till vintern ❤ nu håller vi verkligen tummarna! ✊✊

 38. Susanna

  En mini Bunny flicka skulle vi vilja ge vår dotter i doppresent. Något fint och gosigt som kan följa henne genom livet som en trygg liten vän, för att sedan kanske sitta i en bokhylla i tonårsrummet och slutligen lånas ut till sina egna barn..

 39. Sofie Sköld

  mini rabbit flicka till min yngsta flicka som tröst för att hon i fredags ramlade och slog ansiktet illa i bordet här hemma. Hon har en rejäl blåtira nu. Kolla min instagram så får du se =(

 40. Malin

  Jag skulle gärna vilja vinna en medium rabbit flicka till min dotter som är 4 månader. Håller på att inreda hennes rum och denna kanin skulle passa perfekt! Håller tummarna och hoppas på vinst

 41. Jessica Olofsson

  På grund av en olycka så har min lilla älskling fått dra ut två tänder och har varit orolig för att tappa fler så jag skulle vilja ge honom den lilla tandfen så att den kan vaka över honom.

  Följer sedan tidigare miniroom.se på instagram.

 42. Maja

  Vi skulle bli så glada för Ängeln! …Eller grisen, eller banditen. Svårt att välja, de är så fina allihop! 🙂
  Har en liten Mailegmus och medium kaninflicka redan och vi tycker så mycket om dom. Tippen brukar ta en tupplur i docksängen med kanin. Vi hade blivit väldigt glada över vinst!

 43. Johanna

  Vilka vackra och välgjorda figurer Maileg är, jag vill vinna den söta varg mormorn till min systerdotter som är min lilla ögonsten.

  mvh/ Johanna

 44. Caroline Eklöf

  Så fina saker jag hittade, när jag på miniroom tittade. Till min son jag önskar ge, en maileg bamse av högsta kvalité.

 45. Carina

  Jag skulle vilja vinna en medium rabbit flicka och ge den till “prinsessan Louise av Ekerö”. Hon kämpar för sitt liv då hon är sjuk i akut leukemi.

 46. Chasmine

  Skulle så gärna vilja vinna en ny kompis till min guddotter som snart fyller två. Hon fick kaninen Blossom av mig och sambon i doppresent och vill gärna fortsätta i samma tema då jag är förtjust i mailegs underbara små kompisar och vill denna gången gärna ge en ny kompis; ingen mindre än ELEFANTEN ELLY – helt bedårande!

  Tack för fin blogg!

 47. ise

  Jag skulle gärna vilja vinna en Mini Bunny flicka så min pojke på 2 år också kan börja samla på de fina nallarna. 🙂 Ha en trevlig kväll!

 48. Idas beauty
  Idas beauty ~ nybliven mamma

  Men åh jag måste såklart vara med och prova lyckan. Följer er båda på Instagram, med det vet du nog redan :). Jag har länge velat köpa en “rabbit” till Filippas rum, men pengarna har inte räckt till. Man blir ju inte direkt rik av att vara mammaledig haha! Jag fyller dessutom år den 6 september så de skulle bli en perfekt födelsedagspresent.

  Mailegen vi önskar oss: http://miniroom.se/product/750-medium-rabbit.html#.VAMKlvRdWxs

  Håller ALLA tummar vi har. Puss & kram från oss♡

 49. Sanna

  Jag skulle hemsk gärna vinna http://miniroom.se/product/751-mega-rabbit.html#.VALxyXgazCQ (mega rabit ängel) till min stora tjej som fyller 4år. Hon har börjat intressera sig väldigt om hennes familj då dom flesta tyvärr är döda och jag berättar om att dom änglar och alltid finns vid henne. Så skulle denna kanin få symbolisera hennes anhöriga på ett fint sätt då kaniner är hennes favorit djur. Nu håller jag tummarna så jag kan vinna den till min dotter 🙂

 50. Elin

  Svårt att välja bland allt fint! Men “MEGA RABBIT – Ängel Angela” skulle jag vela pryda min förstföddes (som inte är född än, utan kommer som världens bästa julklapp lagom till jul) rum med! Skulle passa in i hans nya rum dit vi ska hinna flytta innan han anländer till oss! ❤️

 51. Annelie

  Älskar maileg och skulle gärna vilja vinna en rabbit ängel till min lilla ängel jackie som är 5 månader! ❤️

 52. Sofia w

  Hej!
  Jag och min man väntar vårt första barn, 14 dagar kvar till BF. Vi är båda helt sålda på tvättbjörnen som ser ut som en liten tjuv 😛 Vi älskar den och skulle gärna vinna den till lilla bebisen att ha i sängen!

 53. Pia Li

  Hej!
  Jag är en blivande förstagångs farmor, som gärna tar chansen, att få vinna något så fint till mitt kommande barnbarn.

 54. Deer

  Åh, jag vill vinna! Zoe (läs jag) samlar också, just nu har hon bara en och kompis skull inte vara fel. Önskar Maileg Maxi Rabbit Ellen. <3 Puss

 55. Annika

  Åhhh grisen Bamse finns på riktigt!! Den vill jag ge till min son Ted som fyller tre månader nästa onsdag! Älskar grisbjörnen från Lotta på bråkmakargatan så vore supercoolt o ha den hemma 🙂

 56. Josephine

  Jag har jättesvårt att välja men tror att ängel angela skulle vara såå fin i min 1åriga dotters rum och hjälpa henne att börja sova själv, och komma till ro hela natten (nu vaknar hon ca 10-20 ggr Varje natt, sovit 3 tim som längst 2 ggr på 1 år) Ängel angela skulle hon få ha att mysa med i sängen och bli hennes bästa kompis :0) följer såklart på instagran, heter j0sen

 57. Marsella Johansson

  Alla är ju hur fina som helst men grisen bamse håller mig hårt om hjärtat och jag skulle gärna vilja vinna den till min lilla Elsa som är 1 månad gammal:) tack för en rolig tävling:)

 58. Malin Eriksson

  Jag skulle vilja vinna en grisen bamsen till min dotter. Att ha blivit mamma har & gör mig till en bättre människa. Vår dotter är den sista pusselbiten i vårt liv för att göra oss komplett & hon förtjänar det bästa. Så regniga och mörkare dagar vill jag ge henne en go gris att krama.

 59. Emmeline

  Hej, underbar tävling. Jag skulle välja kaninen Ellen till min dotter som fyller 1år nästa vecka. Jag har funderat på att köpa en länge, helst en brun kanin, men de finns inte på miniroom.se.

 60. Josephine Albertsson

  Vår dotter Amanda köpte sin första Maileg~ kanin~ på vår Leksandsemester i somras,å det skulle ju vara mysigt med en liten kompiskanin~ Maileg Angela~ Skulle ju vara Toppen att vinna till Amandas 7- årsdag som är 7/9

 61. Anna

  Åh! Älskar dessa! Du kommer inte att tro mig men idag var jag på en lions loppmarknad, dit folk skänker saker så lions kan sälja de och få in pengar. De är oftast äldre människor som jobbar på dessa loppisar och i gosedjurshögen som var till salu för FEM KRONOR hittar människan framför mig en av dessa fantastiska kaniner! Jag försökte köpa den av henne men fick inte, och de jag plågat mig hela dagen att jag var såå nära på att kunna köpa en sån här fin kanin till min dotter, för en såå liten summa (jag vet att de inte låter sant men tro mig det var de, tanterna som sålde leksakerna hade ingen aning om vad det var för fint gosedjur som låg där i högen) hade jag haft råd hade jag beställt en på engång. Men chansen att vinna en sån här underbar samma dag som detta hände måste vara ödet, hoppas jag! Min dotter och jag skulle bli såå glada om vi fick vinna ängeln-kaninen.

 62. Madeleine

  Hej.
  Jag skulle vilja vinna en medium rabbit pojke till min lilla kille på sex månader.
  Han är mitt allt som jag älskar över allt annat. Vem kunde ana att en sån liten människa kunde ha sån påverkan på en.
  Jag vill att han ska ha en liten kompis i sin säng och vart han än är. Att han ska få en liten kompis som han kan känna sig trygg med.

 63. Anonym

  Jag skulle vilja vinna en till min dotter som ska ha dop på lördag. Än så länge är hennes gosedjurs”hörna” väldigt fattig och skulle vara jätte kul att få en fin Ängel Angela att pryda lilla spjälsängen med. Förhoppningsvis blir det en favorit hos henne sen 🙂 annars tar mamma den gärna 😉

 64. Anna

  Jag skulle bli väldigt glad om jag fick ge min lilla systerson en MUS – Tandfe.
  en underbar liten pojk på snart 3 mån. Han har varit önskad i flera år.

 65. Elin

  Jag skulle vilja vinna Ängeln Angela till min dotter Noelle som blir 7 månader på måndag. Hon är så glad och godhjärtad och förtjänar en superfin kompis. ♡

 66. Åsa

  Å jag skulle så gärna vilja ge den stora maxi kaninen till min dotter som just fyllt två år!! Hon älskar alla sorters kaninen, hon skulle älska denna!!

 67. Amanda

  “En maileg till varje födelsedag är det sagt. Och nu är det snart dags. 1 år ska snart fyllas och det ska hyllas. En liten, liten vän, vill jag lägga på hennes säng. När den stora dagen är här och maxi rabbit -Ellen är där. Ja, då blir hon nog kär”

  Önskar att vinna till min dotter Thyra!

 68. Mikaela

  Min älskade älskade dotter Freja, eller Frejski, freylord, frulu, som hon också kallas ska bli storasyster om allt går som det ska och vad är bättre att fira med än en medium rabbit flicka? Hon kommer bli världens finaste storasyster och hon förtjänar en fantastisk present!

 69. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag skulle vilja ge Varg med hatt till min systerson.
  Den är så söt och min systerson påminner om den när han har en nästan likadan hatt, haha ♥
  Så det vore en verklig hit med den åt honom.
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en härlig höst!
  Mvh
  Malin
  gizmobus@hotmail.com

 70. Madelene K

  För 4 månader sedan föddes våran lilla flicka 5 veckor förtidigt pga av att jag fick havandeskapsförgiftning men vår lilla flicka har varit så stark från start och är världens finaste och snällaste lilla plutt och den 14 sep blir hon 5 månader och det hade varit kul att få vinna en maileg kanin till henne eftersom vår lilla flicka är värd det finaste<3 jag skulle vilja vinna maxi rabbit- Ellen.

 71. Anonym

  Jag skulle vilja vinna medium Bunny pojke. En välkomstgåva till världen, när vår första lilla prins tittar snart. (Bf 11/9)

 72. Madelene S

  Vilken fin tävling!!
  Då vi har en liten kille här hemma som snart ska bli storebror och kommer få lilla grisen i present från miniroom;) och även har grävlingsmannen sen innan måste ju även lillebror få en maileg och då skulle vi välja grävlingen!:)

 73. Linda

  Alla är så fina och söta. Men jag skulle vilja vinna varg med hatt till min kommande systerson som ska komma i december.
  Följer redan miniroom pÃ¥ instagram 🙂

 74. Fru S V Ä R D

  Åh, älska maileg!
  Jag skulle vilja vinna den fina Mega Rabbit Ängel Angela åt vår nyfödda lilla dotter Vanessa ♡

  Följer miniroom sen innan! Håller tummar och tår 😀 ♡

 75. Emelie

  Maileg, underbara Maileg! Om jag lyckas vinna denna tävling hade jag velat vinna MEDIUM RABBIT (pojke). Jag skulle isåfall velat ge denna Maileg gåva till min bästa vän som nyligen fött en liten pojk som är mycket sjuk och som kommer få spendera många månader på sjukhuset. En Maileg kanin som kommer vaka över honom under dessa kommande månaderna i hans sjukhussäng.

 76. Linda

  Min systerdotter Elise fyller 1Ã¥r nästa mÃ¥nad och det skulle vara sÃ¥ mysigt att ge bort MEGA RABBIT – Ängel Angela till henne.

 77. Caroline, ung tvåbarnsmamma!

  Älskar Maileg, så underbart fint alltihop, tyvärr har det inte blivit något därifrån för våran del efter alla kostnader som har blivit efter separationen och då jag behöver spara varenda liten slant vi får över till advokatkostnaderna som kommer att komma. Sonen satt med mig tidigare och pekade direkt på ängeln (http://miniroom.se/product/751-mega-rabbit.html#.VAImRfl_v94) och sa “Elias ha engel” så om jag vann är det klart att han ska få den! 🙂

  Följer redan miniroom på instagram.

  Håller tummarna! 🙂

 78. Ida

  Åh dom är så otroligt fina! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna storasyster Mus till min lilla Elli. Världens finaste 4 åring, som gör mig galen titt som tätt, testar gränser mest hela tiden, men ändå är alldeles underbar! Hon skulle bli himla glad!

 79. Amanda Berg

  Skulle så gärna vilja vinna en Bamsen till min systerdotter Lovisa. Hon är Lotta på Bråkmakargatan upp i dagen både till utseende och sätt 🙂 älskade busunge!

 80. Anonym

  Jag skulle ge mailegräven med hatt till min dotter Alva 10mån. Hennes rum står färdigt om några veckor så hade varit pricken över i:et att placera räven på en hylla i hennes rum <3

 81. Jennie

  Vilken kul tävling! Å bra tips på samling.. Skulle vilja vinna ängeln Angela till min bebis som kommer vilken dag som helst! Vi har lillegris i bebis säng som väntar på lite babylove! Följer såklart redan miniroom på instagram 😉

 82. Emelie (@emelietdl) - mamma till prinsessan Louise av Ekerö

  Om jag skulle vinna vill jag ge en Ängla-kanin till min dotter Louise, 1 år och 2 månader gammal. Louise drabbades av Akut Lymfatisk Leukemi i juni i år, och får tillbringa allt för långa tider på sjukhus. Hon är en riktig kämpe, så tapper, men skulle verkligen behöva en skyddsängel vid sin sida. En mjuk och go änglakanin från Maileg som sällskap på sjukhuset vore en helt underbar gåva.

  Följer miniroom.se på instagram sedan länge! 🙂

 83. Samra

  Helt fantastiskt, att ni erbjuder en sådan här underbar tävling.
  Följer miniroom så klart redan.

  Min pricessa skulle äntligen få den efterlängtade maileg kaninen Mega rabbit – ängel angela. Hon skulle bli helt överlycklig!!!

 84. Anna F

  Åhh vad jag skulle vilja vinna en ängel Angela till min dotter Lillys 2års dag! Följer såklart bästa miniroom på instagram

 85. Helena

  Jag vill vinna en medium kanin med långa öron till mitt barnbarn. Skulle vara så roligt att få ge henne den. Mvh Helena

 86. ulrika

  Hej!
  Vilken fin o generös tävling. Skulle hemskt gärna vinna en medium bunny till min storlilla 4:åring Molly o jag skulle säga att den är från lillasyster Elsa som tack för alla skratt hon ger henne 🙂

 87. Cecilia

  Underbara Maileg ❤️ Tänk om jag haft turen att vinna en Maileg medium Bunny flicka till min lilla tvååring Nellie som älskar gosedjur ❤️

 88. Madiicken

  MEDIUM BUNNY – Pojke

  Om jag skulle vinna så skulle jag ge den lilla kaninen till min lillabeor Walter i 1års present. Den skulle passa helt perfekt till honom!

 89. Matilda fredriksson

  Jag vill gärna vinna Maileg ängeln! Inte till mig själv utan till ett underbart par som precis har förlorat ett vackert änglabarn! Den här mailegen är så underbar och vacker precis som deras ängel och därför vill jag ge den för att visa en varm tanke ♡ sorgen går inte att beskriva men en dag kanske de kan se på ängeln med kärlek! jag hoppas så kunna få ge den till dem!

 90. Mia

  Skulle bli helt överlycklig om jag vann en mailegkanin. Då skulle jag välja Ängel Angel mera rabbit. Jag skulle ge den till min underbara dotter som fullkomligt älskar att leka med mailegkaninerna. Sen är dom ju så bedårande fina.
  Jag både följer miniroom på instagram och har även beställt därifrån. Underbar sida!

 91. Linda, mamma till majken & arvid

  Vilken underbar tävling. Jag chansar & hoppas på de bästa. Jag skulle vilja vinna Maxi rabbit med vingarna på. Skulle vilja vinna åt min dotter Majken 4 1/2 år. Hon har tjatat om en sen den dan hennes kompis fick en. Såklart hade jag köpt till henne men är man arbetlös & måste tänka lite på ekonomin. Så håller jag tummarna så de knakar 🙂 följer på miniroom på instagram: Lindiz1012

 92. Mats M

  Skön tävling! Har spanat in de här små figurerna ett tag och är mest intresserad utav grävlingen. Motivering är enkel, jag lär vara den enda killen som skickar in ett bidrag samt att den skulle passa perfekt som en “bästis” till min son Jack som fyller 2 år på Tisdag! Håller tummarna

 93. Jenni

  Jag vill gärna vinna en Maileg till Vera 2,5 år som varje dag tittar efter ekorren som bor i vårt uteförråd. En alldeles egen ekorre hade varit fantastiskt!

 94. Elin

  Maileg Micro Tabbit Babyflicka önskas till en liten 1-åring – hon brukar vilja leka med dem i butik (Linnea i Hbg) och det vore kanske på tiden att hon fick en egen 🙂 <3

 95. Vivi

  Åh ❤️ följer redan miniroom och har spanar in Grävling ett tag nu, de har dock många fina saker. Grävling tror jag däremot hade passar så fint in i min lille Emils Säng, han behöver ett coolt gosedjur

 96. Elisabeth renström

  Följer din underbara insta redan 😉 “att ärva är minstingens lott i livet. En alldeles egen Maileg Grävling vore toppen – det är givet!

 97. Malin

  Madicken heter min dotter. Hon har precis fyllt 2 år och fått filmen Lotta på Bråkmakargatan i present! “Jag vill ha bamsen! Som Lotta!” Säger hon nu varje kväll. Tyvärr var den slut på vår leksaksaffär. Jag skulle gärna vilja vinna grisen åt henne ❤️

 98. Anna-Carin W

  Jag hoppas på Grävlingsmannen till min dotter Stina för hon klär alltid ut sig till Batman och jag tror hon skulle bli superhjälteglad om hon fick en kumpan

 99. Malin W

  Följer såklart redan miniroom sen länge, världens bästa insposida! 🙂
  En räv skulle jag vilja vinna till min lilla tjej som älskar just såna. 🙂

 100. Emma

  Det skulle passa så fint med Ängeln Angela till min Elva (liten tjej född -11) som snart fyller 3 år . . . och lite till mig också förståss!

 101. Josefin

  Jag skulle vilja vinna grävlingen till min son Morris , som vi nyss har fått veta har en genmutation som bidrar till en medicinresistent epilepsi med väldigt mycket kramper

 102. Anna K

  Jag skulle ge en maileg räv till mina 3månaders tvillingar som nu äntligen börjar återhämta sig från sin kolik. (Vi har börjat samla maileg men har ingen räv ännu)
  Följer miniroom på instagram.

 103. Elin

  Hej! Så många fina djur! Men jag skulle välja Storasyster. Den är till min lilla dotter Elly och den får hon av sitt lillasyskon i magen som present ❤️

 104. Madde

  Dom är alla så vackra! Jag är nu äntligen själv gravid och önskar mig en Mega rabbit-ängel till babyrummet som vi hoppas ska ta form snart 🙂 miniroom är en stor inspirationskälla och vi längtar ihjäl oss efter vår egna lilla ängel 🙂

 105. Emelie

  Skulle så gärna vilja vinna maileg räv till bebisen i min magen som kommer i februari efter år av barnlöshet så förtjänar bebisen den finaste nallen hen kan få. 🙂

 106. Therese

  Hej!! Dom är så söta 🙂
  Jag skulle vilja vinna ängeln Angela till min lilla ängel Lia.

  Följer miniroom sen lång tid tillbaka.

  Fortsatt trevlig helg! Kram

 107. Emilie

  De är ju så söta. Om jag vann skulle jag vilja ha grävlingsmannen. Hugo, som är lillebror i familjen, hamnar alltid lite efter. Alla saker han har är ärvda från storasyster. Det vore roligt om han fick något som var hans!

 108. juliaannanatalie

  Följer miniroom.se pÃ¥ instagram. Med Instagrams namnet juliaannanatalie 🙂
  Vill gärna vinna medium rabbit flicka till min dotter som är beräknad nästa mÃ¥nad 🙂

 109. Isabell

  Dom är så himla fina! Hade verkligen velat vinna en maxi rabbit och ge till mitt lilla underbara busfrö som blir 1 år nu i oktober 🙂 kram

 110. Martina Michal

  Jag skulle gärna vilja vinna en
  MEDIUM RABBIT – Flicka till min treåriga dotter Vega som först nu skall få ett eget rum efter att ha fått en lillasyster och måste ut ur mamma och pappas sovrum. Daga att bli “stor” nu och kaniner är hennes favoritdjur. Hade varit kul att överraska rummet med denna fina kanin som skulle få pryda på nån fin hylla.
  Gillar redan miniroom.se på IG

 111. Camilla

  Åh! Skulle så gärna vilja vinna en medium Bunny till min lilla Wilma som snart fyller 1 år! ❤️

 112. Johanna

  Vilken härlig tävling 🙂 jag skulle hemskt gärna vilja vinna än maileg ängel Angela kanin och ge bort till våran älskade ängel på hennes namngivningsceremoni om några veckor. Vad passar bättre än en ängel till en ängel ❤️ Håller tummarna

 113. Helena

  Jag hoppas jag vinner en Ellen till min Agnes! Hon älskar sin mini-Maileg hon har nu, sÃ¥ en större skulle vart kul att ge henne 🙂

 114. Hanna

  Hej! Kul med tävling och Maileg gör ju så fina grejer!
  Jag skulle gärna vilja vinna Grisen Bamsen Ã¥t min son Egon. Kanske mest för att jag är nostalgisk och vill kunna visa Lotta pÃ¥ BrÃ¥kmakargatan för honom när han blir lite större. Och dÃ¥ kan jag säga att han fÃ¥tt Bamsen av Lotta 😉

  1. Hanna

   Såg nu att min kommentar har fått en massa konstiga tecken. Gissar att det var för att jag skickade från mobilen, så jag provar att skriva igen så det blir lättare att läsa:
   “Hej! Kul med tävling och Maileg gör ju så fina grejer!
   Jag skulle gärna vilja vinna Grisen Bamsen åt min son Egon. Kanske mest för att jag är nostalgisk och vill kunna visa Lotta på Bråkmakargatan för honom när han blir lite större. Och då kan jag säga att han fått Bamsen av Lotta ;)”

 115. Anna-Maria

  Jag skulle så gärna vilja vinna en Medium rabbit flicka till min 1åriga dotter som skulle älska att leka med denna.

 116. Michaela

  Här hemma skulle min son bli super glad om han fick chansen att vinna den underbara medium rabbit mileg pojke. Den skulle fÃ¥ dela säng med sonen och vara med pÃ¥ de lÃ¥nga promenaderna 🙂

 117. Johanna

  Ängeln Angela fÃ¥r gärna flytta in i dotterns rum, hade gärna gett i present när hon blir storasyster vilken dag som… Vi längtar!

 118. Id

  Dessa är så fantastisk fina! En perfekt dop present till min dotter Elma som ska döpas om 4 veckor. Om jag skulle vinna så hade medium varit fin!

 119. Beatrice

  Skulle jag vinna skulle jag välja maileg mus som tandfe’ och jag skulle ge den till min dotter thyra som tappar massa tänder just nu.. Håller tummarna o hoppas på tur!

 120. Linda, mamma till majken & arvid

  Vilken underbar tävling. Vill verkligen pröva min tur här ♡ jag skulle vilja vinna Maxi rabbit med vingarna på. Den skulle jag ge till min dotter Majken 4 1/2 år. Vet att hennes kompis har en sån, fast en liten. Hon har verkligen tjatat om en 🙂 såklart hade jag gett henne de men är man arbetslös & måste spara pengar så gör de ont i hjärtat att inte kunna ge henne de 🙁 håller tummarna nu allt jag kan.

  Följer miniroom på instagram: Lindiz1012
  Följer miniroom på Instagram

 121. Elliz

  Åh, jag älskar dem allihop! Men kanske Medium Bunny eller Maxi Rabbitt hade fått bli nästa Maileg att flytta in till oss.
  Om jag hade vunnit hade vinsten gått till min underbara dotter som är helt förtjust i dessa små varelser.

 122. Jessica Söderström

  Min emmie skulle bli så lycklig av att få vinna denna skönheten (Maileg Medium Rabbit flicka) Hon är nu 20 månader och har börjat att klä sina nallebjörnar så denna skulle hon älska att få byta kläder och mysa med

 123. Lindha

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna medium Bunny ( med långa öron ). Jag älskar maileg men har ännu inte införskaffat någon. Det hade varit en helt perfekt start på det nya barnrummet vi ska inreda till vår dotter i vinter!! Hoppas på tur denna gång
  , skulle bli så himla glad 🙂 kram

 124. Julia

  Alltså har tittat på lilla grisen Bamse hur länge som helst. Den skulle min son få, som inte är här ännu. Beräknat den 4/9 så när som helst förhoppningsvis 🙂

 125. Emelie fahlander

  Hejsan vilken fin blogg du har.
  Jag skulle så gärna vilja vinna en maxi Bunny till min älskade son som har mardrömmar då skulle den bli en bra kompis .
  Följer såklart miniroom

 126. Vanessa

  Jag skulle bli jätte glad om jag vann en maileg mini rabbit flicka till min dotter som ligger i magen och som väntas komma i november. Denna söta kanin skulle vara hennes första av den kommande samling av maileg om jag vann. Jag följer miniroom på instagram sedan tidigare. 🙂

 127. Linda B

  En medium rabbit pojke hade jag velat vinna till vår minsta dotter. Hade gjort sig perfekt i hennes kommande rum och ett stort plus i kanten är att hon är tokig i kaniner.

 128. Camilla W

  Åh vilken tävling!♥
  Skulle svimma av glädje om vi fick vinna den underbara megaängeln ♥
  Irma fyller två år snart, och jag kan inte tänka mig en finare present.
  Hon pratar men inte så att man förstår så mycket.
  Kanin och ängel är två av de ord hon kan ♥
  Följer på instagram sen förut, @fruwihlborg heter jag där.
  Hoppas innerligt på turen!

 129. Caroline

  I förgår fick vi ännu ett plus på stickan, lite mer oväntat den här gången men ändå den bästa känslan som finns! Skulle välja “storebror” om jag vann och ge den till vår lilla Olle 1 1/2 som faktiskt ska bli STOREBROR om allt går som det ska

 130. Madeleine w

  Jag skulle vilja vinna en medium Bunny flicka. Som min dotter skulle älska. Just nu har hon lärt sig sången “jag är en vanlig kanin, vanlig fast ovanligt fin” så det skulle bli perfekt om hon fick en kanin.

 131. Emelie

  Hej! Alla maileg är underbara, men skulle vilja kunna ge min 4månader lilla Kjerstin en liten Bamse 🙂 hon har några kaniner hemma men ännu ingen maileg,det har jag inte råd med. annars tror jag att Bamsen- den skulle hon älska! Mvh Emelie

 132. Lina Eckerström

  Åh alla är så fina men tror jag hade valt Ekorren till min yngsta dotter Liv som fyller 1 år i oktober.

  Följer såklart underbara Miniroom redan.

  Ha en fin kväll. Kram

 133. Karolina

  Alla djuren är så fina! Jag skulle vilja vinna ekorren till min son Mattis snart tre månader. Han får snart nytt rum och då skulle ekorren passa så bra där!