Syskonkärlek – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Syskonkärlek

20140828-111952-40792039.jpg
Här hemma brottas, trycks & sparkad det från alla höll. Tror dom har en tävling om vem som bråkar mest. Lägger man dom på olika ställen så är dom vid varandra på några sekunder. Syskonkärlek på hög nivå!

Jag håller på plockar undan lite hemma & ska försöka visa er helgens goodiebag från #deersbloggmiddag. Så lyxiga produkter, lite som julafton!

Nu flytta Alfred från Agnes huvud, sen dricka en stor kopp kaffe !

Ha en fantastisk dag mina vänner! & tala gärna om något syskonkärlekminne i kommentarerna – Både kärleksfulla & förjäkliga minnen.

Älskar att läsa sånt ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Haha har tvillingar på 4,5 år och här tycker de hårtudssar kan jag lova . Min pojk har alltid varit större, så när han tröttnade på syrran när dom var mindre så satte han sig på henne ?! Idag kan dom. Vara riktigt osams men samtidigt håller som hårt om varandras ryggar, jag lovar dig att dom är starka tillsammans dessa tvilling par . Å sover i samma rum fortfarande, ingen kan gå och lägga sig utan den andra .

 2. Susanna

  Här kommer lite insiderinformation kring hur det är att vara tvilling. 😉

  Min bästa kompis är min tvillingsyster, när vi var små och fortfarande är det så, att vi bara behöver titta på varandra i vissa situationer så vet vi exakt vad den andra tänker. Nu senast när jag var hemma och hälsade på så var vi i skogen och letade svamp hon och jag. Vi sa knappt ett ljud till varandra, men ändå var det som om vi hade en lång dialog tillsammans. Det händer rätt ofta att jag ringer upp henne och inte får en signalton på telefonen för att hon slagit mitt nummer exakt samma stund. Jag vet inte hur det är för andra tvillingar, men jag kände en stor sorg när vi flyttade hemifrån och bodde i olika städer. Men jag upptäckte så småningom att jag var en helt egen person, och detta i vuxen ålder! Det märktes mycket då vi ofta tyckte att den ena eller den andra hade förändrats, och kanske inte alltid åt det håll en själv ville.

  Jag kommer så klart inte ihåg detaljer om hur det var när vi var riktigt små. Men vad mina föräldrar har berättat så hade vi ett eget språk, men vi bråkade sällan. (det blev värre i tonåren) Fick reda på alldeles nyligen att mamma inte vågade gå ut med oss det första halvåret för att vi bara skrek och vi bodde precis brevid en förskola. Hon skämdes och trodde att dom skulle tro att hon gjorde oss illa. Stackars mamma! Ja, inte var det lättare förr hehe

 3. Cissi

  Känner också igen det där, även fast det är 2 år mellan tjejerna så är det som attman satt gummiband dem imellan… Tackolov är det oftast kärleksfullt 😉

 4. Sanne - mamma till två

  Mina grabbar skiljer de några år mellan, 3 år och 4 månader men oj ville kärlek där mellan! Det vill så gärna vara med varandra men oftast slutar de att någon gråter just för att de leker på så olika sätt just nu. Men man kan inte bli annat än lycklig när man dock ser lillebror sätta sig i storebror knä mef en bok och han tar och ska “läsa” den för honom :’)

 5. Veronica (mamma till 4 barn)

  Hahaha! Den där bilden känner jag igen! Oftast var det Rasmus som låg på oliver, men ibland kunde oliver också 😉
  Hittade dem under vardagsrumsbordet sovande så en gång också <3