Deersbloggmiddag – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Deersbloggmiddag

Efter loppieventet i lördags så va det dags att förbereda sig för min underbara vän Jenny deers bloggmiddag. 20 bloggare har fått chansen att delta i detta & vilken gäng vi va. Helt underbara tjejer. Vi samlades på Nordic light hotel i deers svit för att dricka ett glad bubbel från rotari & goda snittar från Picard. Vi pratade fnissade knäppte kort & kramades innan det va dags för att gå till ett dukat bord på The crookedleg. Super trevlig mysigt med otroligt god mat ( gå dit om ni är i Stockholm).

20140828-152803-55683585.jpg

Vi skålade, åt god mat & Jenny lottade ut fantastiska priser till oss vid bordet. Vi hade bordsplacering & uppdrag som man skulle göra någon gång under kvällen. Mitt uppdrag va att gå till någon annan och fråga om dom va missnöjd med sin plats & att jag skulle begära att dom flyttades.Haha. Jag älskar sånt där. Jag blir alltid jätte nervös men efter ett glas vin så går det mesta.

När klockan tickade på efter denna fantastiska middag va det dags att hoppa in i en limmo som skulle köra oss partybrudar till Stureplan i stockholmsnatten. Det va första gången jag åkte limousin & det va såå roligt & den va framförallt super snygg inuti.

image155-757x757

( Bildkälla Thaimorsan)

Vi spatserade in på Sturebaren där vi hade ett vipbord för oss bloggmorsor som skulle dansa tills vi fick skavsår. Det va längesedan jag dansade så det gjorde mest ont överallt. Dåligt tränad som tusan!

Vi fortsatte ända till klockan slog 05.00. Då avslutade vi denna fantastiska kväll #deersbloggmiddag med ett leénde på läpparna & med tårar i ögonen för att det kommer dröja tills jag träffar alla igen. Jag saknar dom som tusan redan, mina brudar!

Självklart hade jag en kanon goodiebag att se framemot när jag kom hem. I deersgoodiebag fanns det saker för ca 3300kr & det är alltid lika roligt & spännande att se vad som gömmer sig i dom.

Pictures10

Collage14

En super söt rosa haklapp från min favorit Elodie details • En brunch på The crooked leg • Macaroons från picard • Fruktmums från semper • 2 squeeze me påsar med sked • Träleksak från skiphop – amvina

Collage15

Styling treatment oil från Paul Mitchell ( wow) • Lipsmacker läppglans • Yves Rocher läppstift • Halsband från Baby teeth bling • Armband som det står “mamma – med mitt telefonnummer” från Creative things by Erika
Collage16

Wow – Ett anti cellulite set från Acasiashop  Riktigt lyxigt & jag älskar sånna här typer av saker! hihi

Pictures11

Världens bästa tallrik, sked & mugg från BABY BJÖRN. Jag älskar tallriken & skeden. Tvillingarna äter med dessa varje dag. Muggen har vi inte provat än. Men den sägs vara kanon. & sist men inte minst en snuttefilt från GEGGAMOJA.

En fantastisk goodiebag med gott & blandat! Tusen tack Jenny för att du fixat detta & skämmer bort oss så mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LN

    Hej! Jag undrar om du kan berätta lite om vilka rutiner era tvillingar har? När började ni införa rutiner? Hur såg rutinerna ut när ni införde dem och hur ser de ut i dag? Har själv tvillingar och jag har lite svårt att få rutinerna att fungera…hur har du tänkt när du införde rutiner till dina tvillingar? Hur ser en dag ut hemma hos er?