Tävling – TV4 Play Premium – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tävling – TV4 Play Premium

TV4 Play Premium

Som Premiumkund har du tillgång till en massa härligt innehåll från alla våra kanaler. Du ser alltid dina program utan avbrott* och samtidigt som de visas i tv. Vi samlar även upp hela säsonger så mycket vi kan så att du kan gå tillbaka och se om favorit-avsnitten eller kanske se ikapp om du missat något. Vi har ett stort innehåll för barnen med bland annat Chuggington, My little pony, Dinosaur king, Tobbes trix och mycket mer. Vi har även massor med härligt innehåll för barnens föräldrar med brittisk och svensk kriminaldrama som Miss Marple, Poirot, Kommisarie Morse, Maria Lang och Hamilton. Om du känner för att skratta och riktigt frossa i Ove Sundberg, Mickan och gänget ser du även alla säsonger av Solsidan. Med TV4 Play Premium ser du våra program utan avbrott, även många sportevenemang ser du utan avbrott som tex friidrotts-EM.

Självklart ser du allt i surfplattan, mobilen, datorn eller Apple tv.

Loppi-1-1-2-757x425

Årsabonnemang:
Värde: 1 188 kronor

Nu har någon av mina läsare chansen att vinna ett årsabonnemang. Allt du behöver göra är att kommentera varför just DU ska vinna detta. Avslutas på fredag den 8/8

Vinnaren kontaktas på mailen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda25

  Skulle bli så glad om jag vann. Lider av svår panikångest så kan inte ta mig ut så ofta. Är sjukskriven så ekonomin tillåter inga extra nöjen heller. Skulle kolla mest på sport som jag älskar och på så sätt kunna koppla bort de hemska tankarna för ett tag.

 2. Sarah

  Skulle vara toppen då jag har en immunbrist som gör att jag behöver ta medicin med hjälp av en pump tre gånger i veckan på cirka en timme per gång! Skulle jag kunna spendera de timmarna framför tv:n 🙂

 3. Vick

  För att som heltidsarbetande mamma till en busig liten 1 åring tar en jäkla massa tid och då finns det inte en chans att jag hinner se mina favoritprogram i tid. Perfekt med premium så att jag kan se allt jag vill när jag hinner! Ha en härlig sommar!

 4. Hannah

  Vill såklart vara med 😉 vad vore bättre att kunna se på vilka tv-program som helst på dagarna..? Vi ska flytta till svärföräldrarna om ett tag och då vore det underbart att ha ett premiumabonnemang så man inte behöver bli oense med min mans småsyskon om tv-tittandet 😉 dessutom vill nog inte dem tonåringarna kolla på barnprogram hela tiden.. håller alla tummar och tår!
  Tack för en bra blogg oxå!

  Kram hannah

 5. Maria

  Härlig tävling och samtidigt lite kul att dina twins är nästan exakt 20 år yngre än mina som är födda 15 januari 94 och det är just därför som jag skulle vilja vinna så jag kan se det jag vill se att ha två 20 åringar som slåss om kanalerna är ingen lek. Småbarnstiden saknas kan jag lova nu bor de framför tv med sina hemtentor och annat så tänk vad skönt för mig att ligga i hängmattan och se alla härliga serier i lugn och ro.

  Lycka till med barnen, du har en underbar tid framför dig :))

 6. Therese Sandberg

  Åh, skulle sååå gärna vilja vinna!!
  Vi bor i hus och har haft Canal digital abonnemang innan, när vår lilla dotter föddes i maj sa vi upp det. (Sjukt mycket pengar för några tv kanaler, då köper jag hellre fina saker till dottern för dom pengarna).
  Vi tänkte att det räcker ju med gratiskanalerna som finns.. Jovisst.. Ända tills den vanliga tv antennen valde att inte funka längre..
  Så nu kollar vi på tv genom datorn men är ju så trist att mam måste ha “premium” för att kunna kolla på de bra programmen!!
  Jag helammar dottern så det tillbringas en hel del tid i soffan, framförallt på kvällarna när hon bara vill mysamma.
  Behöver jag säga att jag skulle bli såååå glad om jag vann?? ;-)))

 7. Chris

  Som den enda man? som läser din blogg då jag är hemmapappa med mina fyra barn tycker jag gjort mig förtjänt av se den sport jag vill när frugan är iväg och arbetar. / Pappa till Agnes, Amalia, Aaron, Alfred

 8. emma w

  Snart är det dags för mannen att börja jobba igen och då är man tillbaka i vardagen med tre ensamma kvällar i veckan med ett evigt zappande för att hitta något att fördriva tiden med när liten lagt sig. Detta skulle helt klart liva upp en vardagskväll och även liten skulle bli glad då hon börjat få upp ögonen för barnprogram.
  Kram

 9. Jennie

  Om drygt en vecka börjar sonen förskola och vardagslivet rullar igång igen. Tid kommer förmodligen inte finnas i överflöd så det vore skönt att slippa pricka in tv-tablån och kunna titta på favoritprogrammen när man själv har tid. Lille Loui skulle säkerligen ha glädje av detta också nu när höstmörkret smyger sig på 🙂
  Kram

 10. Anki

  Hade varit perfekt för mig som sitter upp om nätterna när alla andra i huset sover men jag har för ont för att sova. Sitter ofta vid datorn som jag har två skärmar till. En att kolla runt på olika bloggar o sidor, den andra ser jag på play på 😉

  Kramar från Skåneland

 11. Nathalie

  Detta vore perfekt för oss som bor utomlands, man blir lätt lite svältfödd på svenska program. Vore kul att kunna sätta på svenska barnprogram åt barnen också 🙂

 12. Sandra

  Här har du en 4 barns mamma som har fullt upp med tjejerna hela dagarna o kvällarna. Detta vore verkligen något för mig att få krypa ner i soffan och få se mina serier alldeles ensam. Svårt att hinna med TVn så detta vore toppen

 13. Emma

  Nu när mörkret kryper allt närmare, längtar jag att i vårt nya hus få tända ljus. Krypa ner under min filt tillsammans med maken och sonen och se härliga serier, barnprogram och sport. Det är för mig nytt att bo i kiruna och här blir det mörkt på vintern att jag då vet att jag kan se hur mkt jag vill under det mörkaste av det mörkaste blir mina kvällar ljusare 🙂

 14. Annika

  Jag skulle vilja vinna tv4 play premium då jag är mammaledig med min 2 månaders son nu framöver, men då jag är student ska jag skriva på c-uppsatsen i höst, o vad är inte bättre avkoppling då än o mysa med min lilla skrutt framför något barnvänligt program 😀 Har ingen koll alls på vilka tv-program/filmer det finns för så små, men ser fram emot o titta på teletubbies om det fortfarande finns kvar :p Håller tummarna!!

 15. Sanna

  Med tre tvillingpar i familjen är det en ständig kamp att få välja kanal… Perfekt att tjejerna i familjen älskar Familjen annorlunda som finns på TV4 Premium, då man kanske kan få välja program nån gång iaf!

 16. Marie

  Har dragit på oss ett eländes tv abonnemang som är helt omöjligt
  att få igång, och trots att reparatörer varit här och försökt få igång
  eländet, och till slut gett upp, så påstår kundtjänst att det visst
  fungerar, och vägrar låta oss säga upp eländet! Vi ville att dottern
  skulle kunna få titta på det som intresserar henne, men som det
  är nu, så är det just nu “snabbast” till fjärrkontrollen som gäller!
  Så en vinst avTV4 Play Premium, hade varit mer än toppen!

 17. Jossan Karlsson

  Min motiveringen.
  Jag är en ensamstående, sjukskriven mamma som lever under existensminimum. Det skulle vara skönt att få lyxa till sina mornar eller regniga dagar med Mio till favoritprogrammen hans eller mina kvällar för mig själv eller med en vän till en bra film eller att upptäcka en ny serie och ha ett serie maraton!
  Helt enkelt få lite vardagslyx i tillvaron!

 18. Therese Berglund

  Jag är jättegärna med! Det fanns serier jag följde på Tv4play förra året och tyckte det var riktigt bra! Sen tog de bort massa avsnitt och nu måste man vara premium för att kunna se. Det tråkiga är att jag inte kan hitta serierna någon annanstans, så nu kommer jag inte längre på mitt serietittande med dessa serier, vilket är väldigt tråkigt.

  SKulle vara toppen att vara premium så jag kan följa mina serier igen! På grund av att jag är arbetslös och har väldigt låg inkomst som knappt räcker till mat och räkningar, så är det tyvärr inget jag själv kan lägga mina pengar på. Så jag hoppas på att få kunna följa mina serier igen!

  Tack för en supertävling! 🙂

 19. Linn

  Vilken rolig tävlig!
  Jag skulle så uppskatta att vinna detta, då min dotter älskar barnprogram o barnfilmer. Med detta kan hon få titta mer varierat än bara det som visas på tv.
  Har velat skaffa detta men som ensamstående är ekonomin oerhört begränsad. En sån här vinst skulle hjälpa mig oerhört vid städning, matlagning och annat som måste göras samtidigt som en 2 åring ska underhållas.

  Hoppas på vinst för min dotters skull o för att få en liten hjälp i en vardag med tuff ekonomi och tusen saker som måste fixas. 🙂

  Tack för en härlig blogg, Malin.

 20. Annelie Olausson

  Hade varit perfekt inför höstens alla mysstunder framför tv:n. Serier och filmer för oss småbarnsföräldrar gör att vi kan slappa och ta vara på kärleken även när våra små somnat inför natten.

 21. susanna

  Vore helt underbart då jag funderat länge på att skaffa men pga dålig ekonomi inte kunnat. Ensamstående mamma till en son som ÄLSKAR att se på chuggington och alla andra barnprogram! Det skulle göra hans dag att kunna se det var han vill när han vill. 🙂

 22. Ellinor

  Detta vore prefekt att vinna för jag har brutit benet och kommer att spendera mycket tid hemma! Och att få spendera några timmar framför TV kommer vara en sysselsättning. Tack för mig!

 23. Nathalie, mamma till Alissa och Elize

  Vilken rolig tävling!

  Jag hoppas vinna då jag har 2 barn som älskar att se på barnprogram och filmer. Hur perfekt vore inte detta då?! Att bara kunna starta något för att kunna vakna till i lugn och ro på morgonen eller för att få en andningspaus mitt på dagen.

  Kan väl erkänna att jag skulle kika en del också vid middagsvilan eller efter läggdags. 😀

  Håller alla tummar jag har!

  Kram