Tvillingmorsan

Muller

Sitter i mörkret med en skål vindrovor & ett glas med citronvatten & isbitar. Jag svettas av att bara sitta still. Barnen ligger & sover sött i sina sängar. Även dom är dyblöta av svett, även fast dom bara har blöja på sig.  Nu mullrar det på ganska bra ute, hoppas det lättar på trycket i luften lite. Jag tycker att det är otroligt  mysigt med åska & muller ( inte blixtar).

Jag håller på välja ut bilder från barnens fotografering. Av 160 bilder har jag nu sållat ner dom till 15 stycken. Så otroligt svårt att välja, dom är ju så fina allihopa!

Längtar tills dom är färdiga så jag får visa er allihopa. Men nu får ni le till dessa bilder som jag tog i början av sommaren. Mina fina sommarbarn, er första sommar.

aa blommor (6) aa blommor (25)

 

Nu ska jag fortsätta.. Vi hörs imorgon! Puss finisar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria at inredningsvis

    HÄRLIGA bilder 🙂 hoppas att du haft en skön solig sommar och att hösten blir lika bra.

    Ny post ute…Inredningsvis semesterkrönika 2014 🙂

    jag önskar en skön dag

    LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion