Vill ha till barnen – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Vill ha till barnen

kavat-babyskor-skinn-svart   S0000007090677_F_W40_20140311131814Jag tycker dessa skor är underbart söta. JAG ÄLSKAR DOM. Titta på dom blommiga längst ner, jag får tårar i ögonen för dom är så gulliga! Har kikat på dom enda sedan barnen låg i magen men aldrig unnat mig att köpa dom.  Märket heter KAVAT & det finns många olika färger & varianter.

Men helt klart en hiss & en underbart söt lära gå sko.

 

Här är två ställen man kan köpa dom på – Hos lekmer eller hos lindex

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Som gammal skoförsäljare och med erfarenhet efter många år är “hårda” skor bara bra. Det ska vara stabilitet för deras små vrister för att det ska bli lättare för dem att lära sig att gå. Är skor för mjuka blir det svårare för dem att hitta balansen och kunna gå stadigt. Samt är skinn det bästa man kan köpa till de små ömtåliga barnfötterna. Go for it, du är rätt ute! Bekvämt är inte alltid bäst.

  Mvh,
  Therese

 2. Teres

  Hej
  Jag vet inte var ni bor men om det inte är för långt bort från närke,så tycker jag att ni ska ta en utflykt till kumla . Där finns nämligen en kavatoutlet, oftast mycket att välja på och superbra priser
  Mvh Teresa

 3. Bella

  Vi köpte de skorna fast vita (blommönstret var slut) som min dotters första skor. Underbara och jättebra kvalitet! Går i arv till nästa barn 🙂

 4. Sofie

  Jag älskar kavatskorna och framförallt deras vinterstövlar! Däremot gillar jag inte de första babyskorna. Dom är platta och hårda! Men som sagt, vinterstövlarna, sandaler och alla de andra skorna är kanon. Dock e dom ganska breda så dom passar inte alla små barnfötter:) lycka till sen i skodjungeln

 5. Jessica

  Hej!
  Vill bara säga att en vän köpte de blommiga skorna. Hon sa till mig att de var de obehagligaste skorna man kan sätta på en unge. Så hon skickade tillbaka skorna igen. Ville du bara skulle veta det 🙂 kram