Elodie details – Nyheter – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Elodie details – Nyheter

Bloggbilder2 Bloggbilder4DETTA GJORDE MIN FREDAG! Nu har jag väntat färdigt. Men nu ska jag bestämma mig också.  Elodie details visade idag sin höst & vinter kollektion. Jag är riktigt imponerad & totalt förälskad. Men vilken beslutsångest. Jag är förälskad i de mönstrade. Hade först bestämt mig på att köra med allt i zebra mönstret. Tror det skulle bli skit snyggt till vagnen. Men nu är jag osäker när jag såg det andra mönstret som jag blev helt förälskad i på väskan? Eller ha olika ljusa färger?

Bloggbilder8

 

En otroligt fin kollektion dom tagit fram. Mina funderingar är eftersom jag behöver två åkpåsar. Ska jag ha likadana bredvid varandra? Eller köra på tex en rosa & en blå.  Men förstå hur sött om båda sitter i mactande åkpåsar med matchade mössor! Det kan ju inte bli annat än succé.

 

Bloggbilder9

 

Detta får jag klura på. Kanske ska ta & fråga mannen i huset vad han tycker. Men om jag tror rätt så säger han ” bestäm du” – Men jag måste alltid ha någon annans åsikt innan jag bestämmer mig.

Vad tycker ni om den nya kollektionen? & Vad tror DU att jag ska köra på för åkpåsar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  jag tycker det mönstrade! i andra hand zebra. rosa och blått är lite tråkigt enligt mig.. supersöta tvillingar 🙂 tycker du ska matcha dem 🙂 kram

 2. Jenny

  Alla fina bebissaker får mig alltid att vilja ha bebis…men bara för att få handla saker. Man blir helt seriös shopping galen när man blir mamma pm man inte var det redan innan.

 3. Sandra

  Jag tror på 2st lika, blir mer enhetligt- men det är ju en smaksak ! 🙂 (Jag fastna för den första, jättefin)

 4. Christel

  Jag hade valt två med det grafiska mönstret men det är väl för att jag gillar enhetligt ……. tror nog det blir fint vad du än väljer 🙂
  Har du läst bloggen http://llykke.blogg.se/ hon har också tvillingar och en av varje fast födda 13 ?

 5. Anonym

  Åh jag är helt förälskad i den nya kollektionen!
  Tidigare har jag varit bombsäker på att jag skulle vela ha Cotton candy åkpåsen men nu är jag väldigt kluven,
  Den rosa, rosa eller den med grafiskt mönster ack så svårt det är!

  Jag hade nog valt ett varsitt mönster/färg åt tvillingarna jag, för hur sött det än är med matchning så kan dom ju matchas på andra sätt än med åkpåsen, dom kan ju ha samma mössor och så vidare..
  Fast ändå det skulle se otroligt bra ut med två likadana mönstrade åkpåsar också!

  Svårt val! Men om du har svårt att välja bara EN så har du ju fördelen att du kan välja två olika eftersom att du har två småttingar..

  Rörigt och ännu mera rörigt blev detta jag skyller på värmen!
  Kram