Vi föräldrar + Tvillingmorsan – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Vi föräldrar + Tvillingmorsan

20140731-105513-39313438.jpg

20140731-105513-39313740.jpg

20140731-105514-39314101.jpg

I VI FÖRÄLDRAR tidningen hittar ni mig i en duell ang att ta hål i öronen på små barn. Jag står på nej-sidan i den frågan. Jag tycker att det är jätte sött, men skulle aldrig göra det på mina barn.

Den 5e augusti finns tidningen i butik för er som vill köpa den.

( Fotot på mig i tidningen är taget av duktiga Ann-sofie Åberg – Favoritfoto . Det är även hon som ska knäppa barnens sex månaders fotografering på lördag. Jag längtar så himla mycket, det ska bli så roligt)

Kommentera gärna era åsikter kring detta.– Vad tycker du?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Äldsta dottern var lite på 4 år då hon fick hål. Hon var mogen för sin ålder o hade talat om det en längre tid. Jag hade förberett henne på att det gör ont, måste putsas dagligen mm o hon ville ändå ha. Vårt tredje barn fick som 2 år o 10mån. Hon ville också ha o lika som med storasyster hade vi förberett henne. Vill gärna lägga åt vår 1 åring nu men vågar inte pga alla åsikter som jag vet att skulle komma. Fick själv som 3 åring. Har inget minne av det o har aldrig stört mig. O som en del tycker att barnen kan få då de själva vill. Men en 3-5 åring kan vilja ha men är enligt mig inte mogen att ta ett sådant beslut eller veta vad det innebär att ha hål i öronen resten av livet. Så vad är då skillnaden egentligen…

 2. Patricia

  Jag håller helt med dig! Sött, absolut, men det gör ju ONT! Jag skulle aldrig kunnat utsätta mina barn för det innan de bad om det själva. Dottern ville göra det då hon var nästan 7 år och då fick hon, jag berättade att det skulle göra ont men hon ville ändå. Då jag visste att hon förstod då, så fick hon!

 3. mummu till mybabydolls.se

  Satu o jag var på Bvc idag, tidningen var där redan,så vi har läst den. Kul att alla tycker olika. :-))

 4. Petra

  Vad roligt, då måste jag köpa tidningen. 🙂 Håller med dig, skulle själv inte ta hål i öronen på mina “framtida” barn då det är något jag tycker är upp till dem att bestämma längre fram i livet.

 5. Deer

  Eh, NEJ! För vems skull? Förälderns, det är inte som att en bebis vill ha hål i öronen! Och ska man göra det bara för att det är gulligt? Och hur ofta görs det på killar? Aldrig. Sjukt tycker jag! Och dessutom så gör det ASONT! Stackars barn säger jag bara.

  Jag tog hål när jag var stor nog att bestämma själv och förstå att det inte är smärtfritt. Zoe får ta hål när/om hon vill när hon är tillräckligt stor att fatta egna beslut. Puss

 6. mummu till mybabydolls.se

  Hej Malin!
  Va kul att just du och Satu var med på duellen.:-)
  Alla får ju ha åsikt om saken,jag tycker att det är helt okey,om man vill ta hål i öröna på sina barn.
  Ha det bra Malin me dina älsklingar.

 7. Christel

  Håller fullkomligt med dig om att ta hål i öronen på en som inte ens kan prata är fel !
  Det är hemskt bara de skall ha sina sprutor som de måste ………… man behöver inte utsätta dom för smärta dom inte behöver ! Små flickor är söta utan hål i öronen 🙂

 8. Sara

  Jag tycker som du .. onödig risk och tänk om barnet inte vill ha hål i öronen sen? Visst det går att ta ur men kmr ändå synas.. vill barnet själv ha det när han/hon kan prata så är det en annan sak jag tog hål i öronen när jag var 4 år

 9. Mormor

  Håller helt med och tycker att barnet själv ska få bestämma . Men i vissa kulturer så gör man hål när barnen är små.Kram

 10. Sarah

  Jag tycker och tänker som dig. Örhängen är något vi vuxna kan ha tycker jag. Låt barn vara barn, och låt de själva vara med och bestämma när de vill ta hål, om de ens vill göra det.

 11. Ida

  Kan du inte visa hela debatten här? Håller helt med och tycker det är absurt att föräldrar gör så på sina barn.