Tvillingmorsan

Shoppingtips

10584733_523015924497350_646384640_nIgår flyttade dom här sötnosarna hem till oss. Dom fick en mysig plats på en stol i barnrummet. Har kikat på dom länge men dom har varit slut i lagret & sen kom dom äntligen in. Så då får man passa på. Jag ser Agnes & Alfred framför mig när dom myser & leker med dom ( hihi får vi hoppas). Jag tycker att gosedjur & nallar är viktigt. Jag kommer själv ihåg hur mycket jag älskade mina gosedjur & vilka jag fastnade extra för. Jag har en nalle kvar som min mormor köpte när jag fyllde 1 år. Varje gång jag ser den kommer jag att tänka på henne. Min mormor. Hon va den bästa personen i hela världen för mig.

 

Kanindocka hos miniroom.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Klart dom kommer gilla dom! Dina fina ungar <3 Gustaf sover första natten utan napp idag, vi sa att Agnes fick den, hihi. Vi glömde den hos faster (dina barns mormor, Gustafs faster, stora idolen) Hopoas ni haft en fin dag i värmen!