Ny vecka nya möjligheter – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Ny vecka nya möjligheter

20140728-140153-50513573.jpg

Imorse saknades K i sängen. Dags för verkligheten med jobb igen! – Vi passade på att ta en mysmorgon & en selfie.

Barnen sover i sina sängar. Dom är så duktiga. Runt 04.00 är det matdags & då kan eventuellt en få komma över till vår säng. Men idag gick jag in till Alfred 09.45 för att hämta honom! Vilket lyx & vilken liten sömntuta. Det är verkligen skillnad nu när dom snart är 6 månader mot i början. Dom två första månaderna va kaos. Jag satt uppe med dom å grät, trodde det skulle vara så föralltid. Men det blev bättre!

Idag ska vi prova barnens dopklänningar! Ska bli spännande att se hur dom sitter ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna K

    Vilken liten sömntuta :-). Känner igen det där med att sitta och gråta och allt är kaos. Våra tvillingar är 7v och det är så olika från natt till natt. Vill att de ska sova i egna sängar och inte i vår men än så länge har vi inte fått till det. Hur gjorde ni för att få Agnes och Alfred att sova i egna sängar?