Tvillingmorsan

Bland älgar & skog

Norge juli 2014

Nu är vi hemma & har haft en underbar resa. Det kanske ni redan har förstått genom alla avgudande inlägg & bilder. Dessa 200 mil har gått bra. Vi har fått tagit en del bensträckare & låtit barnen krypa runt på filtar så dom får röra sig lite. Barnen har varit glada, ledsna, skrattiga, lekfulla & ner bajsade dom flesta dagarna. Dom har somnat skönt i resesängen varje kväll på en ny plats & vaknat upp till ännu ett äventyr. Tänk vilken resa dom gjort. Endast sex månader gamla. Önskar att dom kunde komma ihåg det. Det kommer vi göra, det va en underbar resa.

50 milen vi brummade hem idag gick galant. Barnen sov nästan hela vägen annars så sjöng & tjoade vi. Vi såg även djurens konung efter vägen. Självklart så stannade vi för att knäppa kort. Kristian sa bestämt att älgar, dom gillar musik. & drog igång ABBA på högsta volym. Älgen stod kvar, barnen va glada & vi va lyckliga efter en underbar resa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Så underbara bilder!

    Har läst din blogg sen jag fick reda på att jag väntade tvillingar i vintras och googlade på tvillinggraviditet hehe 😉 Har varit jätteintressant och inspirerande för mig att läsa om din graviditet och livet med tvillingar nu när jag fått mina 🙂 Kram!