Tvillingmorsan

Alltid samma visa

Började dagen med att dra oss i sängen medan barnen brummade runt i gåstolarna. Efter frukost tyckte jag det va dags att hälsa på barnens faster & kusiner. Så vi tog en promenad på 40 minuter i solen för lite gott fika & saft. Så mysigt ! Sen har vi visat huset för en vän som är intresserad. Blev en snabb plock på saker här hemma. Jag ska visa er riktiga bilder sen, inte dom fina städade bilderna jag knäpper annars! Här hemma är det oftast kaos– & jag lovar er en real life update på ett kaosartat tvilling-hem!

20140717-222323-80603755.jpg

Mot kvällen packade jag ner barnen i vagnen för en middag ute med min bästa vän ♡ – Det blev som vanligt kaos så fort jag ska äta!

Vad är grejen? Barnen sover men vaknar jämt så fort jag ska ta första tuggan! Haha det är som att dom känner på sig det. – Så jag åt, guppade Alfred i knä medan han höll på välta tallriken & Agnes vaknade till och från i vagnen. Men det börjar bli en vana. Jag får äta när dom somnat på kvällen helt enkelt, haha!

En vanlig dag för tvillingmorsan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag tror den där regeln gäller alla barn.. Det slår liksom aldrig fel. Dom sover sig igenom middagslagningen och dukningen men så fort man satt sig vid bordet som vaknar dom 😉

    Hoppas du får en fin dag!
    Kram

  2. Mikaela

    Det är precis samma här, så fort vi satt oss för att äta så vaknar lilleman. Varenda gång :-S