Vad har era barn gjort? – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Vad har era barn gjort?

20140628-135801-50281019.jpg

20140628-135801-50281289.jpg

Kristian behövde jobba idag. Inte så roligt då det är en av dagarna vi har lediga tillsammans. Men måste man så måste man! Han har ju snart semester & ska vara hemma med oss i tre veckor ♡

Jag & barnen är bara hemma. Alfred åker runt & försöker riva välta & ta varenda sak han får tag i. Haha kan bara tänka mig när dom springer åt varsitt hål. Då kommer jag få fullt upp! – igår välte han en köksstol? Hur lyckas man!

Jag ser framemot många roliga & knasiga tillfällen med mina tvillingar. Jag kommer nog få se ett & annat.

Vad är det tokigaste era barn gjort? Som ni behövt hålla er i från att skratta? Eller gjort så nå gråtit? Tell me, jag behöver något att läsa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S - mamma till tvillingar

  Oj, varje dag händer något man får skratta åt, men även saker som gör att man vill gråta åt händer, inte lika ofta som tur är;) mina tvillingar är 16 månader och här om dagen var de i deras rum och lekte, jag stod utanför och lyssnade på dem då jag hörde att någon av dem släppte världens brak fis, 2 sekunder efter hör jag hur båda två börjar gapskratta så de kiknar, inklusive jag:D de är så härligt med tvillingar, deras glädje till varandra är oslagbar:)

 2. mammalinda

  Jag får höra det mesta från mina barn 🙂 Och de gör en hel del crazy också. Idag frågade Signe hur gammal jag var. Och när jag berättade att jag är 33 år sa hon “Oj, det var inte så gammalt” och så spanar hon in mig och fortsätter “jag trodde du var 60 iaf!” Tack för den 😀

 3. anna

  Min 6 månaders pojke får mig alltid att skratta när han ska sova. Han ligger o blundar o morrar som en hund….sen helt plötsligt så börjar han skratta

  som en gamnal gubbe mellan
  sina morr. och jag vill inte visa
  att ja skrsttar

 4. sanne

  När min son (4.5) började säga bubbelvatten vid 1.5.. Men uttalet var lite svårt i början så han sa Bubbelblatten… med betoning på blatten… Det var lite nervöst när man var bland folk (vi använder ej sanna ord)… Min dotter 1.5 är just nu inne i en period då hon skriker GUUUUNGAAA!!! Så fort vi går förbi en lekplats eller på gården… Man hinner ju inte alltid gunga och då blir hon tvärtemot, ska ingenting och skriker som en gris… när jag var gravid med lillasyster sa han “nu ska jag äta så jag blir tjock och fet som min mamma”. Och igår ritade han hela familjen, han ritade mig en tjock rund ring med en bebis i magen (jag är ej gravid) och så sa han du mamma..den där bebisen kom in där när du umgicks med pappa!

 5. Sofia

  Ett av mina syskonbarn skrek baallee en gång när mamma bytte blöja på honom och den andra har inte lärt sig att säga gunga än så när han var ute och gungade med sin pappa en gång så sa han nulla pappa! Nulla mera pappa!

 6. Annelie

  Oj,händer saker dagarna i ända bara man har ögonen öppna 😉 men ett av de gulligaste tillfällena jag verkligen kommer ihåg är när tvillingpojkarna lekte tittut med varandras med en gardin 😀
  Å när det är svårt att hålla minen är nog när de busar vid matbordet och skrattar så de kiknar åt varandra…