God förmiddag & äntligen fredag ♡ – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

God förmiddag & äntligen fredag ♡

Här hemma har vi precis ätit frukost. Barnen har ätit gröt & har precis blivit rengjorda. Gröt överallt & glada barn. Alfred har varit helt tokig på förmiddagen. Han hoppar springer & snurrar i gå-stolen. Krockar med Agnes som är lugn som en filbunke. Men denna lyckan i ögonen när dom ser varandra, det är helt troligt. Min bror & min syster. Det lyser om dom. Dom babblar & skrattar mina små ♡ Tänk att ni alltid kommer ha varandra!

20140627-111235-40355271.jpg

Har ni fått semester? Har ni något speciellt i planerat som ni ser framemot ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.