Tvillingmorsan

Grekland

Vi har nog bestämt oss för att åka utomlands i slutet av sommaren. Och Grekland lockar verkligen mig. Jag har varit där en gång 2012 på ön Karpathos. Men nu kan jag inte välja vart vi ska åka. Vi behöver ju självklart barnvänligt & mysigt! Men vilken av alla dessa vackra öar? & det finns ju hur många hotell som helst!

 

Perivola-Santorini-Greece Santorini-(Greece)

 

Har ni några tips på Grekland?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Eriksson

    Vi har varit på Rhodos,Sunwing Kalithea beache 😉 Toppen hotell, var en familj där som hade två tvillingpojkar som verkade trivas. Varje dag i när vi åt satt det små barnen och blev matade av föräldrarna, en del hamnade dock på golvet men det gjorde inget, personalen fixade det sen och var glada och trevliga. Har inga barn själv men var massa barnfamiljer där. Vet att man kunde hyra vagn där. Fint hotell, god mat och trevligt ställe. Vet att det finns speciella rum för barnfamiljer med inhägnad gård och i markplan. Om jag hade barn skulle jag absolut ta med mig dom dit 🙂 Hoppas ni hittar något som passar!

  2. erika

    Hej.
    Vi kom precis hem från Kreta med vår 1 och 2 åring . Var på.Atlantic Caldera Beach är ett blue village hotell helt perfekt 10 m från stranden med

    1. Mikaela

      Varför inte Rethymnon? Jag har bott där och det är väldigt familjevänligt. Vi ska dit på semester nästa år när vår son är 1 år.

  3. linn

    Beror kanske på vad man vill uppleva, vi vill gärna se en del och ha lite fart och fläkt mer än slöa vid poolen när vi är iväg 🙂 Så vi har vart på Rhodos, rhodos-stad. En toppenvecka 🙂
    Vi ska till cypern i september 🙂

  4. rebecca

    vi har nyss varit i Grekland med våran 8-månaders bebis och jag kan varmt rekommendera Kiotari som ligger utanför Rhodos och hotellet heter Rodos village beach mitsis hotels, grymt bra all inclusive hotell verkligen. Hoppas ni hittar en bra resa. 😉

  5. Linda

    Bilden längst ner är tagen i Ia som ligger på ön Santorini. Där är fantastiskt fint. Otroligt solnedgångar och vackra vyer. En liten ö som är väldigt familjevänlig. Det är där man tar dem flesta vykort från Grekland. Inget party där inte 🙂 rekommenderar det starkt!

  6. Satu

    Hej. Härligt med resa. Men tänk på att det är väldigt lång väntetid på få pass tid nu när det inte är drop in längre. Så boka tid snarast:) Tänkte ifall småttingarna inte har pass än.

  7. Emilia

    Jag skulle tipsa om Rhodos!
    Sunwing Kalithea beach.
    De är väldigt mysigt & barnvänligt. Nära hav & flera pooler på hotellet!
    De är även underbar mat.
    Hoppas ni får de trevligt! Kram 🙂

  8. Annika

    Ön Skiathos är väldigt mysig. Genuint mysig och grekisk med en härlig hamn full av restauranger och uteserveringar. Många bolag flyget dit nu så det finns förmodligen gott om barnvänliga hotell.

  9. Sara

    maaaaaalin, KRETA antingen chania eller platanias.. det är så himla fint och mysigt 😀 jag kan ge dig några riktiga gobitar på ställen nästa gång vi ses! 😀 kram!

  10. Jennifer

    Kreta och Alexandra Beach! Väldigt fint hotell och med 2meter till stranden! Väldigt fint ställe!

  11. Jennifer

    Kreta skulle jag säga är väldigt barnvänligt (sen beror det ju självklart mycket på vilket hotell också)