Tvillingmorsan

Vinn ett ex av boken Baka av Underbara Clara

För någon vecka skrev jag att jag behövde lära mig att baka. För barnens skull, och för att Kristian ska få en god paj när han kommer hem i från jobbet ibland! Nu har jag fått chansen att ge bort boken BAKA till någon av er, så era barn kan lära sig baka . Precis som jag!

Varför finns det inga faktaböcker som riktar sig direkt till barnen? Det tog bloggaren Clara Lidström (mer känd som UnderbaraClara) och hennes författarkollega Annakarin Nyberg fasta på och skapade en helt ny bokserie. Den första boken i serien heter ”Baka” och inspirerar barnen till att ta själva rocka loss i köket – utan pekpinnar från vuxna.
20140523-131102-47462910.jpg
Bokserien vänder sig till alla lågstadiebarn och känslan som förmedlas är ”det här kan jag göra själv”. Med enkla recept och lekfulla steg för steg-illustrationer har de skapat en härlig bok som får vilken tioåring som helst att vilja ta fram bakbunkarna och sätta igång.

20140523-130552-47152426.jpg

TÄVLINGSFRÅGA: Vilket är ditt favoritrecept att baka tillsammans med dina barn?

GÖR SÅ HÄR Svara på tävlingsfrågan ovan. Skicka ditt svar till [email protected] senast den 8 juni. Skriv ”Baka” i ämnesraden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.