Fredagen – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Fredagen

Nu har den här fredagen sprungit förbi. Vi började morgonen med en god frukost för att sedan ta oss ut i regnet för lite ärenden på bruket. Typiskt att det ska regna när man helst av allt vill ha sol & vara ute. – Kristian gav som förslag att vi skulle spela bowling efter lunchen! Vilket vi tyckte va en kanon idé. Lunch & vila, sen bowling! Agnes & Alfred sov sig igenom bowlingen med dom missade inte så mycket, dom hade det nog bättre i vagnen.

– Nu sitter jag med en bråkig Agnes i knä! Kristian försöker lägga en hysterisk Alfred. Vill inte sova, vill ingenting.

Hämtmat fick fylla våra magar ikväll. & en pizza satt inte fel. Nu ska det ätas lite godis & titta på film. Men med ett varsitt barn på bröstet som det det ut som just nu.

Imorgon – Furuvik eller lekland. Beroende på vädret! Jag håller mina tummar för sol & apor.

20140530-201824-73104488.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Jonasson

    Du har så otroligt fina barn och dem har en otroligt fin mamma. Jag är ensamstående som är i process att skaffa barn nu, jag längtar så. Det är min dröm och min mening! Kram till dig och dina fina barn. <3