Tvillingmorsan

Alla mammors dag ♡

Vaknade upp på min första mors-dag på Selma Spa hotell. Alla söta mammor fick videosamtal eller blommorna levererade till rummen av sina ”barn”. Så mysigt & det va med en tår i ögat när finaste Linda blom satt & pratade med den bedårande lilla Selma! & ögonen va inte så mycket torrare när det kom blombud till mitt & Chatarinas rum. Hennes man & lilla Frank hade skickat den vackraste buketten jag sett.

20140525-212238-76958395.jpg

– Jag fick tjata att K skulle skicka en bild på barnen. Men hej, jag har ju valt att leva med en oromantisk typ. Han tycker helt enkelt att morsdag inte ska firas. Kanske borde det vara Agnes & Alfred som fixar något? Det gjorde dom. En massa kramar & pussar i sängen innan läggdags! Tänk att dom litar på mig till 100%, dom är tryggast hos mig, & jag känner sån kärlek till dom att tårarna rinner ner för ögonen när jag skriver. Jag hade aldrig kunnat tänka mig hur mycket man kan älska en annan människa. Ni som inte har barn vet inte hur det känns, & om/när ni får egna barn så kommer ni förstå vad jag menar. Kärleken är oändlig– Den är underbar & den gör ont.

– Någon som tänkte att det va min första morsdag va min bästa vän Josefin. Du är underbar min fina! Tusen tack!

20140525-212309-76989438.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Tack för ett fantastiskt inlägg!
    Missförstå mig rätt men det är faktiskt skönt att läsa att man inte är ensam om en oromantisk sambo som ”skippar” mors dag 😉 🙂

  2. filurmamman

    Åh vad fina dina tvillingar är. Det måste varit härligt att komma bort och sedan komma hem till dom igen. jag saknade lillkillen när jag kom hem från Selma igår kväll så jag var tvungen att råka ta upp honom ur sängen och krama om honom lite. Tack för igår och jag tror att du kommer få massa fina presenter av tvillingarna under alla mors dagar som väntar i framtiden, men goset är ju alltid den bästa presenten.