Tvillingmorsan

När barnen sover

Agnes ligger inne & sover ( Nabby babyvakt i mobilen, så bra) Alfred sover ute i vagnen med Allan i skuggan! Kristian slipar på en gitarr i solen. Och jag! Jag solar & dricker en iskall vitaminwell på soldäck. Lyxigt! Underbart att höra folk klippa gräset & sitta ute & dricka kaffe! Det här är sommar! – Jag hoppas den här sommaren kommer vara underbar! Första sommaren som mamma.

Förra sommaren, gravid. Lika med mådde dåligt varje dag, kräktes, & ville inte alls vara i solen. Eller, jag ville inte göra någonting överhuvudtaget! Sova på soffan va min grej, & i slutet av augusti fick vi reda på att det va två små pyren som fick mig att må sådär dåligt. Bästa överraskningen i mitt liv!

Hur otroligt är det inte? För ca ett år sedan ( förlåt för informationen) så är dom precis ”gjorda” haha! Och nu har jag två nästan 6 kg bebisar, som jag älskar mest av allt i hela världen!

20140518-120618.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Visst är det häftigt! Våra små är födda på samma dag, kul att ha någon att följa..även fast jag bara har en liten en (som inte är så liten). Men fick ni veta först i Augusti? Vi visste redan i slutet av maj..lite skillnad 🙂

  2. sanne

    Hej! Jag är en daglig läsare men kommenterar sällan. Tycker att du är toppen och att din blogg är så härlig och mysig på nått vis. Är själv mamma till två barn, inte tvillingar dock… Beundrar er tvillingföräldrar som sliter så hårt! Allt slit är verkligen värt det för ni kommer få igen det 1000 gånger om i lycka och kärlek! Tack för en bra blogg, önskar er all lycka på vägen!

  3. Nathalie

    Åh samma här! Blev gravid i juni, och hela juli var bara en enda plåga. Låg inne själv på soffan hela min tvåveckorssemester för klarade inte av värme alls och var sååå slut – ingen energi till något. I slutet av juli fick vi veta att jag var gravid, för trög som man e förstod man inte de tidigare 🙂 nu sitter jag här med en bebis på över 6 kilo 🙂 så häftigt!