Baby Teeth Bling tävling – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Baby Teeth Bling tävling

Silikonhalsband Baby Teeth Bling Pendel är gjorda i samma silikon som de flesta bitringar och är giftfria, dom är fria från Ftalater, BPA (bispinol), PVC, Bly eller Latex. Produkterna är CE-märkta vilket menas att de är godkända enligt EU standard.

Halsbanden har en säkerhetsspärr som gör att halsbandet öppnas direkt om bebisen rycker i det. Lätt att anpassa till önskad längd. Tvättas enkelt med tvål och vatten eller i diskmaskinen.

-Jag har 4 stycken halsband och dom är kanon! Båda barnen gillar att hålla i dom och klia sig i munnen med dom!

Nu har två stycken av er chansen att vinna ett varsitt rött baby teeth bling halsband!

 • Besök Pärlis.se för att titta ut vad du skulle beställa för produkt från sidan.
 • Kommentera det här inlägget med vad och skriv att du är med och tävlar ( Glöm inte e-mail)

Avslutas 21/5 18.00 – LYCKA TILL!

Pictures3

( jag tävlar även ut 2 stycken på Instagram @malinhedblom för en extra chans att vinna)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna S

  Hej! Ååå vad fina dessa är! Har kikat på dom ett tag men inte slagit till än, hoppas hoppas hoppas jag vinner ett till min underbara son Erling som 6-månaderspresent! Han tuggar på allt och fingrarna behöver jag själv ibland! Jag skulle vilja ha både en röd, svart och turkos pendel och matcha med ett fint svart pärlarmband, snyggt!

 2. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag är med och tävlar 🙂
  Skulle vilja vinna baby teeth bling pendel black.
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 3. Elin

  Baby Teeth Bling Pearls Lime
  Alltså, med mina ord kularmbandet i limegrönt. Det var så grymt coolt! Jag är med och tävlar om det här fantastiska halsbandet som min dotter (och jag) skulle älska! Hon skulle få klia sina tänder och jag skulle vara coolast i mammagruppen!

 4. Tina

  Är också med, ett rosa halsband , vore perfekt till Greta , 5 mån 30/5,
  som jag (Mormor), envisas med att säga att tänder är på gång!
  Det skulle jag beställa också, mkt bra grej för små gryn:)

 5. Anna

  Jag skulle beställa Baby Teeth Bling Pearls Lime. Då min son håller på att få sina tänder nu så biter han på allt i sin närhet och gärna på mina armband om han sitter i knät 🙂

 6. Karolina

  Min lilla Olle skulle verkligen behöva något att tugga på i närheten av mina händer. Då det just nu är dem som är mest intressanta, så skulle jag beställa armbandet Baby Teeth Bling Metallic Black. Tror att han skulle älska det!
  Och då skulle ju det fina halsbandet vara perfekt att vinna, så att han är nöjd även där.

 7. Stina

  Kombinationen av snyggt och praktiskt gör dessa smycken oslagbara. Pendel turkos och pendel röd står på min önskelista. Jag är med och tävlar.

 8. Emma - gravid mamma till två vildar

  Jag är med och tävlar!
  Jag skulle nog, utöver “Pendlarna” i alla fina färger, vilja beställa Baby Teeth Bling Chic Black till min tredje vilde som just nu är i magen. Om h*n blir lika “bitbenägen” som sina äldre bröder vore ett sånt här halsband perfekt! 🙂

 9. Karin Isaacs

  Jag vill vara med och tävla! Jag skulle beställa ett Baby Teeth bling pendel i rött. Har en 7 månaders här hemma som första tanden tittade upp på igår:)

 10. Ellinor

  Jag skulle nog beställa detta fina armband “Baby Teeth Bling Pearls Lime”. Med en ettårig liten bitare hemma och massa småttingar jag träffar under min utbildning till förskollärare så känns det rätt bra med fina och tåliga smycken som barnen kan tugga på utan att man behöver oroa sig för en massa smådelar! 🙂

  Tack för en fin och inspirerande blogg Malin! 🙂

 11. Hanna E

  Hej! Ååh vad kul med en sån här tävling:) Åh dom har så mycket fint men jag fastnade för Baby Teeth Bling Pendel Tuquose som jag ska köpa till min systers kommande bebis, tror den kommer bli riktigt uppskattad:) Och om vi har turen att vinna så kommer min dotter älska den:) Kram

 12. Anneli

  Jag vill också vinna! Pendelhalsbanden är väldigt fina så skulle troligen köpa ett rött eller turkost. Sen kanske jag skulle köpa ett armband med telefonnummer till min tjej på två och ett halvt.

 13. Andrea

  Jag är med och tävlar 🙂 Jag skulle beställa två Baby teeth bling pendel, turkos och röd, till mina tvillingar i magen 🙂

 14. Sofie

  Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle valt det rosa eller turkosa. Svårt att bestämma så mina kommande tvillingar får en varsin 🙂

 15. Josefine S

  Jag skulle beställa ett nummerarmband. Så himla smidigt ju.
  Hoppas på vinst 🙂 bithalsband är en galet smart sak.

 16. Annika

  Jag är med o tävlar!! Jag skulle beställa en Baby teeth bling pendel black, red eller turkost, alla var lika fina! Skulle bli så himla glad om jag vann, då vi har “köpstopp” på bebisgrejer nu till vår bebis som beräknas i juni 🙂 Hoppas hoppas!!

 17. Caroline

  I’m in!! Nu när man är mammaledig blir det helt plötsligt ett stooort eko på kontot så jag håller tummar och tår på att jag kan vinna det här fina halsbandet åt mig och min dotter 🙂 Baby Teeth Bling Pendel Pink

 18. Johanna

  Jag har sett de där halsbanden på så många ställen nu och blivit riktigt riktigt sugen på att beställa ett, antingen ett rött eller ett turkost! Att du har en tävling om dem är jättekul! Hoppas jag kan vinna 🙂 *håller tummar & tår*

 19. Anonym

  Jag är med! Jag har varit inne i att beställa sådant halsband så att vinna denna vore ju helt fantastiskt!