Tvillingmorsan

Vem är du?

Vem är du som läser min blogg? – Så många som kikar in varje dag! Så nog blir jag nyfiken vilka ni är! Vad heter du, vart bor du? Har du barn? Försöker du skaffa barn? Har du några husdjur.. Tell me! Puss

20140506-203412.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Steffi

  Hej!
  Steffi heter jag och är en 34-årig två barns mamma som bor i Malmö. Min äldsta son heter Alexander och han fyllde 6 år i mars och minstingen heter Max och blir 4 år i augusti. Gift med mitt livs kärlek Johan och vi har varit tillsammans i 15 år! ❤❤

 2. Anette

  Anette heter jag, är 32 och bor vid Sveriges största sjö. Hemma finns även min son som snart fyller 3 (delat boende med pappan) och min sambo.

  Om jag minns rätt så hittade jag hit via Deer´s blogg.
  Tycker det är härligt att du visar hur vardagen med småbarn är, både det bra och mindre bra.

 3. Anna

  Anna heter jag! Jag och min sambo vill ha barn nu så jag tycker det är spännande att följa din blogg och ert liv! Jag är själv tvilling så det blir extra roligt när ni har tvillingar 🙂

 4. klara

  Hej!
  Klara heter jag och bor i Gdansk, Polen med min dotter Elise som snart fyller 1. Jag pluggar till läkare här och tycker att det är himla kul att läsa din blogg. Du skriver på ett så fint och ärligt sätt om hur det är att vara mamma. Sen tycker jag att du har väldigt bra klädsmak till dina små! 😉

 5. Majsan

  42-årig mamma till två barn på 11 (pojke) & 7 (flicka), bor med pappan till dem på en liten gård i Södra Dalarna. Till familjen hör också två hästar på 24 och 3 år, en Jack Russell på 2 år och två katter på 13 och 14 år.

 6. Alicia

  Halloj .. Heter alicia, 26 år, bor i Bunkeflostrand (utanför Malmö, Skåne) tillsammans med min sambo, våra två barn Celine 21 mån och Elton 4 mån och katten Måns 7 år.
  Har precis börjat läsa din blogg men har kikat på din instagram några gånger

 7. Joanna

  Hej,
  hittade hit av en slump, o kommer garanterat tillbaka.. Heter Joanna, bor i Jämtland tillsammans med sambon i vårt relativt nyköpta hus.. Vi väntar barn nummer tre till sommaren, och har sen förut Lowa född 04, o Edwin född -12.. 🙂

 8. Elin

  Hej! Mitt namn är Elin, är 20 år och bor i Bollnäs (Hälsingland). Har inga barn med däremot 4 marsvinspojkar!
  Tycker din blogg är helt fantastisk och helt underbart söta barn 🙂

 9. Linn

  Tycker din blogg är så kul att läsa! Dina småttingar är ju bara så bedårande! Själv heter jag Linn, bor i Malmö och är 26 år. Har en liten dotter som heter Ebba som är 6 månader gammal 🙂

 10. Patricia

  Hej Malin! 🙂
  Patricia heter jag 23 år gammal och bor i Brunflo, ligger strax utanför Östersund i Jämtland! Tillsammans med min sambo och våra två döttrar Ella 6 år och Molly 1 år och nio månader! Pluggar till uska, jobbar inom vården 🙂 tycker det är mysigt att läsa din blogg och se era små juveler verkligen super söta! Jag kikade in e gång på din blogg när du var gravid, sen fastnade jag (i väntan på att få se vilka som skulle komma ut) 🙂 och sen har jag liksom bara hängt med och kikat in lite då och då! 🙂

 11. Karin

  Jag heter Karin, är 26 år, bor i Linköping med sambo/fästman o vår son Vilgot som föddes 23 aug-13. 🙂
  Jag har två hästar som jag bloggar mest om på min blogg, men blir även en del om Vilgot o annat. Följer din instagram men kommer inte ihåg om det var den eller bloggen jag hittade till först. 🙂 Kommer ihåg att jag tyckte Allan var så söt när jag började läsa din blogg men nu har du två söta pyren till. 🙂 kul o följa fler som har barn i nästan samma ålder!

 12. Elin

  Elin heter jag och är 30 år, är själv tvilling och tycker det är roligt att läsa om era dagar 🙂 bor i göteborg och fick i September mitt första barn, Edvin. Hittade hit i slutet av din graviditet då du hade kommenterat i en annan blogg jag följer!

 13. Johanna

  Johanna, 25 år och nybliven husägare i Floby (Västergötland). Väntar mitt och fästmannens första barn i augusti. Har en långhårig chihuahua kille på 4 år och en ragdoll/perser flicka på 1 år. Är just nu helt inne i husrenovering, inredning och graviditet samtidigt som jag jobbar som butiksbiträde. Jobbar dock bara 9 veckor till innan jag går på semester och sedan mammaledighet.

 14. blivande 6barns mor

  Hej, läser lite då och då, är snart 26år, gravid med nr 6 med bf i juni.
  Gift sedan 8 år tillbaks med mannen jag varit tillsammans med sen jag var 14 år och livet blir bara bättre för var dag 🙂

 15. Sara

  Hej!
  Tycker din blogg är så kul att läsa och dina barn är så underbart söta!

  Jag är 21 år och bor i Leksand med min sambo. Jag älskar barn och har velat ha barn sen jag var 16 typ. Vill ha barn så snart som möjligt men pluggar till sjuksköterska så är inte rätt tid just nu.

  Älskar din blogg!!

 16. Hanna

  Jadu, Hanna heter jag 26 långa år gammal, bor det gör jag i gävle tillsammans med min sambo och våra tre tjocka katter. Vi är mitt uppe i en flytt samtidigt som jag imorgon kliver in i vecka 25 för till hösten beräknas det komma en liten flicka så att vi på 5 blir 6 stycken.

 17. Annika

  Annika heter jag, bor i Norrland. Inga egna barn men min syster har tvillingar, en pojke och en flicka som nyss fyllde 2 år. Hittade din blogg och känner igen en hel del från syskonbarnen från deras bebistid:)

 18. Malin

  hej Malin.. Malin här, bor i Malung med 3 prinsar och make! jag provar att hobbyblogga lite därför är det roligt att läsa andras bloggar!

 19. Matilda

  Mitt namn är Matilda, jag är 21 år gammal och bor i Stockholm tillsammans med min fästman :).
  Jag studerar till lärare, grundskolans årskurs 4-6 och är otroligt barnintresserad.
  Läser din blogg för att få en inblick i barnlivet, följa din resa, få inspiration mm 🙂

 20. Sandra

  Hallå!

  Sandra heter jag och är 31 år. Bloggar själv här på Loppi, bla om mitt liv som mamma till fyra barn. Vi har hund som nu är 7år gammal, Rasmus heter han och är en blandis mellan Dalmatin & Bc.

  Välkommen att kika in hos mig! 🙂

  Kram!

  http://blogg.loppi.se/thefamily/

 21. Hillevi

  Jag heter Hillevi är 25 år och bor i Orsa, Dalarna. Har en dotter på snart 8 månader som också heter Agnes.
  Tycker det är roligt att läsa andra bloggar, speciellt när den personen har bebisar. Finner det inspirerande och känner igen mig i mycket som skrivs. Just därför har jag börjat kika in på din blogg. (:

 22. Sofia

  Hej!
  Sofia heter jag, 23 år och bor tillsammans med min sambo i södra Dalarna. Vi väntar vårat första barn med bf den 18 september.
  Vi bor just nu i en 2a på 3e våningen utan hiss, vilket är ett helvete med foglossning, men förhoppningsvis köper vi vårat drömhus under sommaren (bara nuvarande ägarna hittar nytt).
  Jag drömmer om många barn och mycket närhet till familj/släkt.

  Kram!

 23. Ellinor

  Ellinor heter jag och bor i stad utanför Göteborg!
  Är 23 år gammal. Har inga egna barn men jag längtar tills jag får egna men är inte där i livet än, studierna kommer först!
  Så kollar igenom andras liv för att få lite tips och så för min egen tid. När den kommer och så!
  Super mysig blogg

 24. Veronica

  Hejsan. Veronica 24 från Malmö har en son på 2år.samt väntar hans lillasyster v22 nu.
  Har även sambo samt en liten hund. Googlade mig fram till din blogg ett tag innan du födde tvillingarna och varit fast hihi:-)

 25. Anki

  Anki heter jag o bor mellan Hässleholm o Kristianstad i Skåne (ute på landet). Är mamma till 3 ungdomar (2 bor hemma) och i mars -13 blev jag mormor, det underbaraste som finns <3 Har en liten hunduppfödning och hundarna är en stor del av min vardag. Har även dig, Malin på instagram och älskar dina små gryn 😉
  Kramar från Skåneland

 26. Hannah:)

  Heter Hannah och är 15, hittde din blogg precis innan tvillingarna va född tror jag.. jag älskar att läsa bloggar med barn för jag är väldigt intresserad av barn och vill jobba med det i framtiden. Framförallt tvillingar för jag har alltid velat haft tvillingar, bor i tråkiga lilla hålan sandviken:/ är no en av dina yngsta läsarw haha puss!

 27. Fanny

  Hej hej!

  Jag heter Fanny är 22 år och bor i Umeå tillsammans med min sambo, vår son Edward(snart 3 mån) och katterna Luna, Ragnar och Sixten. Egentligen bor Ragnar och Sixten hos mina föräldrar men vi bor grannar så katterna springer emellan lite som de känner för det 😉 tycker du har en så trevlig blogg att jag inte kan låta bli att kika in varje dag 😀

 28. Petra

  Petra som bor med min blivande man i Trollhättan, men kommer ifrån Hofors från början. Jag gillar att läsa din blogg dels för att du är från Hofors och sen skriver du en riktigt bra blogg med massa fina bilder. Tvillingarna är så söta och du är verkligen inspirerande! 🙂

 29. Anna

  Anna, 23 från Skåne. För tillfället studerar jag en termin i England. Har varit iväg drygt tre månader och kommer hem om ca 2. Där hemma har jag en sambo som väntar på mig, inga gemensamma barn men han har tre små pojkar (5, 7 och 8 i år) som vänder uppochner på vardagen varannan helg och lite extra på loven. Gemensamma barn hoppas jag det blir i framtiden. Åtminstone 1-2 stycken.
  Har en liten misse som har varit min lilla bebis ända sen han valde oss när vi jag skulle skaffa katt med mitt ex. Han hoppade upp och satte sig på motorhuven medans vi kikade på hans syskon. Sedan satt han och spann i mitt knä hela bilfärden hem. Tyvärr bor han hemma hos pappa nu eftersom jag inte vill stänga in honom i lägenhet. Hoppas på att få ha honom hos mig igen i framtiden när man skaffat hus.

 30. Johanna

  Johanna heter jag, är 26 år och bor i Luleå, Norrbotten. Jag har två barn, Ella 3 år, född 19 augusti 2010, Lewi snart 3 månader, född 20 februari 2014 🙂
  Jag hittade din blogg på instagram.

 31. JossePosse

  Hej =)Josefin 29 år från Sundsvall. Har inga barn ännu, hittade hit via en annan blogg. Har en hund och två katter.

  Tack för en mysig blogg!

 32. Jenny

  Jag heter Jenny och är 29 år och bor i Östersund med min man.
  Jag väntar tvillingar i Juli så det är roligt att läsa om hur det går för er och hur vi troligtvis kommer att då det framöver 🙂

 33. Jessica

  Mitt namn är Jessica & är 23 år. Vi bor på en gård i Skåne med 2 hundar & 3 katter tillsammans med lite kor nu på vår & sommar. Väntar vårt första barn i december som mycket väl kan bli tvillingar då jag själv är enäggstvilling 🙂 du har en underbar blogg & två helt ljuvliga bebisar.

 34. Carina

  Hej!!
  Carina heter jag och är en fyrabarnsmamma. Men är sugen på fler.
  Kikar in hos dig lite då och då. Kul att läsa om dina tvillingar. Kika gärna in hos mig!!
  Mvh Carina

 35. Alicia

  Jag heter Alicia! Jag är tretton år och bor i Skåne!
  Älskar bebisar! Hittade din instagram och blev kär i Alfred och Agnes!

 36. Ullis

  Hejsan!

  Ullis heter jag, 33år och bor strax utanför Eskilstuna med min man som jag har tre underbara barn med. Äldst är Alex som blir 13 i okt, sen kommer Alissa som är 10 och våran lilla sladdis Charlie har precis fyllt 1år.

 37. Carolin

  Hej Malin! Carolin heter jag och bloggar på vimedbarn.se. Har en dotter Nellie född 130414❤️. Bor med min sambo i Norrköping :). Hoppas du kikar in hos mig :). Kram

 38. Malin Jonasson

  Hej Malin,

  Malin här. 🙂 Läst din blogg sedan slutet på din graviditet, tycker den är mycket mysig rolig och söt. Jag bor i Göteborgs norra skärgård i egen lägenhet, blir 26 år nästa vecka. 😉 Jobbar som fritids/ungdomsledare, älskar att sjunga skriva i min blogg (där jag skriver om min resa och mitt liv) och umgås med mina nära. Är en mycket barnkär jordnära och glad tjej som snart ska göra sitt 2:a inseminationsförsök i hopp om att kunna uppfylla min största och högsta längtan, att bli mamma. Så just nu är det mycket planering tankar och förväntningar inför detta. Kram! 🙂

 39. Catharina

  Hej!
  Catharina heter jag, bor i Värnamo (precis tillbakaflyttad från Stockholm).
  Har två barn, Neoh som blir 4 år i oktober och Nova som blir 2 år i september.
  Super mysig blogg du har, kommer faktiskt inte ihåg hur jag började läsa din blogg 🙂

 40. Linda F

  Hej hej.

  Linda heter jag och är 27 år. Bor i Falun tillsammans med min man och vår som Liam 5 år. Vi väntar vårt andra barn, en flicka, som kommer i slutet av maj.

  Du har en otroligt härlig och inspirerande blogg, och sååå gulliga små liv att följa så klart. =) Tittar in varje dag!

  Kram

 41. Alexandra

  29 år & mamma till 4 barn (9, 5, 3 & 8mån)Vi bor i Finland. Hittade din blogg av en slump. Du hade kommenterat i en annan blogg som jag följer.

 42. Elli

  Hej Malin,
  jag är en förskollärarstuderande 22årig trebarnsmor med ett intresse för fotografering.
  Jag bor med min fästman och vår gemensamma son Wiggo, född 20130418, i en ganska stor villa
  i närheten av Norrköping. I vår familj finns även sambons två äldre söner, mina bonussöner, Liam, snart 9år, och Elliot, snart 6år. De bor hos sin mor i veckorna och är med oss under helger och lov då avståndet oss emellan är rätt långt (de bor utanför Kalmar).

  Jag kommer inte riktgtigt ihåg hur jag halkade in på din blogg,
  men från första stund har jag varit fast så nu är jag en trogen följare.
  Ser fram emot fler inspirerande och pushande inlägg från en mamma
  som verkligen inte förskönar mammalivet utan beskriver en vardag
  som vilken småbarnsmor som helst kan känna igen sig i.

  Keep up the good work! 🙂
  Och titta gärna in hos mig om du får tid ^^

  Bästa hälsningar
  Elli

 43. Mia

  Mia heter jag och fyller 21 år i höst. Pluggar till socionom, hoppade på utbildningen direkt efter gymnasiet så har bara 1,5 år kvar nu :). Jag är utbildad barnskötare och är extremt barnkär och har alltid varit. Jobbar extra på ett boende för svårt funktionshindrade barn och är barnvakt till ett flertal familjer. Har själv en tvillingsyster vilket är det extra roligt att följa din blogg, men är väldigt intresserad av allt som rör småbarn och familjelivet i övrigt. Kan knappt vänta tills det är min tur att skaffa egna barn – helt klart meningen med livet enligt mig!!

 44. Saga

  Bryter trenden och säger att jag inte är över tjugo och inte kommer från Sverige… Är 16 och kommer ifrån Finland. 😉 Hittade din blogg genom en kommentar du lagt på spiderchickans blogg några månader innan A&A kom till världen! Tycker det är jätteroligt att läsa om barn och familj plus inredning och sånt som du skriver om!! (Ja, jag är sexton och alla bloggar jag läser är typ mammabloggar… oh well) (kan ju nämna att jag har barnvaktat regelbundet i ca 2 år så dras kanske därför till bloggar som skriver om alla tokigheter barn gör) (hosthost). Håller med med många andra, tycker det är fint när du skriver om att det ibland är skitjobbigt, men att man kommer igenom det och att alla mysstunder och glada dagar vinner de mindre glada stunderna överlägset. Kram till er fina familj!

 45. Fanny

  Till skillnad från dom flesta andra är jag snart sexton år:P gillar ändå din blogg, tvillingarna är så söta: och du skriver bra!;)

 46. Anna

  Gillar din blogg, se allt fint du köper och bilderna på dina sötnosar.

  Är mamma till 4, sista plutten blev 6 veckor idag. Vi bor i långsand, 3 mil söder om Gävle.

 47. Sandra

  Sandra heter jag o bor i Ockelbo 🙂 har enäggspojkar som är 3,5 år. Väntar en liten flicka i augusti 🙂

 48. Zandra

  Jag tittar in här varje dag och läser om er vardag. Tufft med två små liv på en gång men dom är för söta 🙂
  Har själv två barn, en på snart 3 1/2 och en på snart ett år! Flickan och pojke 🙂 Vi vill gärna ha en liten till men det får vänta lite till 🙂 Jag själv blir 28 i september! Fick tänka efter där lite *haha* Bor i nybbygt hus som mannen har renoverat övervåningen på, som äntligen är klar. I vårt hushåll bor även en golden retriver hane 🙂

 49. Jessica H

  Hej!

  Jessica heter jag och fyllde 30 år i November förra året. Skulle få en son som var bf den 9 jan i år men pga min havandeskapsförgiftning blev jag akutsnittad på min 30 årsdag så nu delar jag och Wilmer födelsedag:)
  Jag bor i Jkpg och hittade hit pga att en annan bloggare skrev om dig, minns inte vem dock:)

 50. Frida

  Hej, Frida heter jag. 22 år gammal och bor i Borås med min sambo sen 5år tillbaka..
  Vi har pratat lite om barn och slutat med preventivmedel. Händer det så händer det har vi sagt =) och vi båda är riktigt sugna =)

  Ska få hem en liten kattunge här vid midsommar som blir vår bebis tills den riktiga kommer =D

  Läst din blogg i ett år och älskar den ! Grym mamma, en stor förebild =)

 51. Johanna

  Johanna 30 år bor i Motala. Mamma till Joel född 07 och Jonathan född 13. Är även bonusmamma till Tyra född 06 och Tim född 08.

 52. Ida

  Heter Ida och är snart 25 år, bor i Köping med blivande man och en katt. Planerar som sagt bröllop i juni så mycket tid går åt till det, sedan hoppas jag att vi också kan få ett litet barn och bilda familj 🙂 jobbar som sjuksköterska på en neonatalavdelning, spännande varje dag!

  Hittade din blogg någon månad innan tvillingarna föddes, mycket trevlig läsning! Fortsätt så! 🙂 kram!

 53. Susanne

  Hej! Susanne 32år bosatt i Stockholm. Mamma till tvillingarna Lily & Lucas födda 140309. Hittade din blogg när jag var gravid och kände att jag ville läsa om likasinnade 🙂 Jättekul att följa dig och dina små!

 54. Anna

  Hej! Anna snart 31 år och bor i Västerås med min man, vår son Oliver som är 6 månader och två katter och en hund.

 55. Nathalie

  Nathalie, 26 år och väntar två pojkar 19 juni men dom kommer troligtvis tidigare så nu är det vila som gäller tills dom är lite mer mogna 🙂
  Hittade dig på instagram och klickade sen in mig på bloggen.

 56. Emelie

  Hej!
  Emelie heter jag är 23 år och bor i skellefteå med min man.
  Vi har försökt skaffat barn men inte lyckas så nu är vi inne på vårt andra IVF-försök
  Några djur har vi tyvärr inte då många i vår släkt är allergiska :/

 57. Sara

  Hej! Sara 29 år och bosatt i Stockholm. Mamma till tvillingarna Milton och Wiggo födda 17/2-2014. Hittade dig via Facebookgruppen tvillingar 2014 och har följt dig sen dess! 🙂 ha det underbart! / Sara

 58. Charlotte

  Heter Charlotte, är 23år från Karlstad och bor med min sambo och hund i ett hus. Är gravid och blir mamma i oktober 🙂

 59. Sandra

  Hejsan!

  Sandra heter jag och är 23 år. Bor i Ludvika, Dalarna med min sambo och två hundar.
  Fick vår första son 3/1, 10 v för tidigt.

  Har följt dig sen du väntade tvillingarna och tycker det är väldigt roligt att följa din vardag 🙂

 60. sab

  24 år gammal tjej från stockholm, har tvillingar (pojke och flicka) som är födda 10 februari i år. Inte långt efter dig alltså 🙂 Gillar att läsa om andra i liknande situation 😉

 61. Joanna

  Jag heter Joanna och är snart 24 år. Jag bor utanför Stockholm tillsammans med min pojkvän. Vi har inte några barn än men vill ha barn i framtiden. Jag har en liten hund, som heter Isa. Hon är en blandras, chiuaua och chineese crested powder puff.

  Jag läser din blogg för att jag tycker den är inspirerande. Det är även roligt att följa barnens utveckling.

 62. Jasemin

  Hej Malin!

  Jasemin 24år här, bor tillsammans med min sambo David, dotter Lily snart 4 månader och två galna vovvar i Sigtuna!
  Hittade din blogg i höstas och sen dess är jag fast. Var underbart att följa din graviditet och nu livet med Agnes och Alfred 🙂

  Kram

 63. Emilia

  Jag heter Emilia, är 34 år och bor i Stockholm. Jag har har 5 barn, födda 04, 06, 09, 12 & 14 ( 29/1 ) så han är en dag äldre än dina två 🙂
  Jag läser här lite titt som tätt eftersom du har en underbar blogg och jag gillar hur du skriver 🙂 Agnes & Alfred är ju så bedårande söta 🙂

 64. Nathalie

  Heter Nathalie, snart 22 år, och har en son på 2 månader 🙂 tillsammans med sambon bor vi i en villa i höga kusten 🙂

 65. Sandra

  Sandra heter jag är snart 35. Är mamma till 4 flickor som är födda 2005, 2006, 2007 och minstingen 2013

 66. Louise F

  Hej!

  Louise heter jag, bor i Skåne! Är 29 år har två barn på 5 och 1 år och väntar nu tvillingar som är beräknade att komma i juli!

  Älskar din blogg och blir mer och mer positiv till att få tvillingar, för i början var det jätte skrämmande!

  Du är verkligen en förebild:)
  kram Louise

 67. Linda

  Linda heter jag. 36 år gammal, bor i Linköping med min sambo, vår 3-åringa son och sambons 9-åriga dotter. Vi väntar tvillingar i början på september om allt går som det ska 🙂 Är inne i vecka 21 och googlar en hel del runt tvillinggraviditeter och tvillingbloggar och hittade din blogg igår. Tycker som många andra skriver att det är skönt med en ärlig blogg som skriver om verkligheten som den är. Det var intressant att läsa om er resa när ni väntade tvillingarna och hur det gick till när de kom till världen. Kommer garanterat kika in lite då och då 🙂

 68. Linn

  Linn heter jag! Är 26 år. Mamma till en tjej på snart 21 månader. Sambo, bor i hus i Trollhättan och har en hund o två katter.
  Läser din blogg varje dag! 🙂

 69. Martina

  Martina heter jag, 26 år.. 3 barn, en tös på snart 4, en pojk på 2,5 och en liten tjej på 10 veckor!! Bor på landet utanför Borås. I huset finns 1 hund, 3 katter och 3 kaniner!
  Jag har följt dig länge och gillar ditt. Sätt att skriva. Du inspirerar nog mängder med småbarnsföräldrar!

 70. Louice

  Hej!

  Louice heter jag, 25 år. Bor i Jönköping tillsammans med min sambo & våran lille son som föddes den 19 mars i år

 71. linn

  Hej heeej!
  Ja att jag tittar här varje dag vet du redan men iaf 🙂
  Är Linn, 27 år bor i Blekinge. Har en skrutt på snart 1 år och bor i hus med fästmannen och 2 katter zoey och daisy. I sommar blir det bröllop och annars rullar allt på 🙂

  KRAM på dig

 72. Frida

  Frida heter jag, är 22 år och mamma till tvillingarna Hugo och Emilia som föddes i oktober 2013 🙂 bor i Katrineholm med min sambo Mattias!

 73. Emma

  Emma heter jag är 27 år och är gravid med tvillingar i v 31 så nu börjar det närma sig :)!! Bor i Uddevalla med min sambo o katten Bosse. Varannan vecka bor även sambons barn här, två underbara tjejer som är 6 o 8 år.

 74. Cecilia

  Cecilia heter jag, 28 år och bor i Stockholm. Bor i ett litet hus med min man, katt och två barn. Vår ena son är född 9/6 2010 och vår yngsta 7/2 2014. Började läsa din blogg när du var gravid. Väldigt roligt att följa dig och ditt liv, speciellt då de bara skiljer 1 vecka mellan dina barn och mitt yngsta. Tack för en rolig och inspirerande blogg 🙂

 75. Sofie

  Jag heter Sofie och är 27 år. Bor i Luleå med min son på 1,5 år och min sambo som jag har varit tillsammans med i 8,5 år 🙂 Hittade din blogg några månader innan tvillingarna föddes och har hängt kvar sen dess, följer dig på instagram också 🙂 såå kul att se bilder på dina fina barn o följa din vardag i bloggen! Kram

 76. jenny

  Jenny heter jag mamma på nästan 42 år 😉 till 2 tjejer Emmy -98 Ella-02 de är födda 22 augusti. Gift med Tommy barnens pappa. Hund har vi en blandras som heter Freja (leonberger, landser och kuvaz) 6 år blir hon i år. hittade din fina blogg via en annan mammas blogg. följer även dig på instagram….

 77. Sofie

  Hej!
  Sofie heter jag, är 21 år och väntar mitt första barn.
  Jag bor i Idre i norra Dalarna med min sambo.
  Jag älskar din blogg!
  Kram!

 78. Ida

  Hej!
  Ida heter jag 26år, 3barnsmamma från Skellefteå!
  Tycker det är så kul att surfa in på din blogg och läsa om ditt liv med tvillingarna.. Ärlighet och inte en försköning av småbarnslivet:) det är verkligen långt ifrån guld och gröna skogar alla dagar:)
  Kram

  1. Anonym

   Håller med:-), det var mkt jobbigare o mer omtumlande än jag någonsin kunde tro o få barn, fick mitt första den 5 april. Samtidigt är det ju underbart, men har märkt att många inte vågar prata om det jobbiga.

 79. Emelie 24 år

  Hej! Emelie heter jag och är 24 år från Borås. Bröllop väntar nu i maj och då blir jag fru och efter de ska vi försöka skaffa barn. Så spännande tid framför mig. Har många tvillingar i släkten både två och enäggs. Så hade inte blivit förvånad om jag själv skulle få tvillingar.

  Din blogg är så bra och era två underverk är så ljuvliga!

 80. Mikaela mamma till selma o lukas

  hejsan!
  Mikaela o är 24år o bor med min familj i Stenstorp vi har två barn en flicka på snart 4år o en pojke på snart 2år!!
  gillar din blogg mycket och vad mysigt med tvillingar!:) älskar barn så läser många bloggar med barn:)

 81. Jenny.

  Hej!
  Jenny heter jag och bor i Karlholmsbruk utanför Gävle, jag är 22 år. Jag bor med min blivande man och våra två katter (2 heliga birmor på 7 år). Jag drömmer om att få egna barn, men förhoppningsvis kan vi börja försöka skaffa barn efter vi gift oss 6 Juni. Jag jobbar som undersköterska på Tierps Sjukhus, är dock bara timvikarie än. Jag följer dig på bloggen och på instagram, så fina bilder och fina inlägg!

  Kram från mig!

 82. Cecilia

  Cecilia 28 år från Helsingborg..

  Födde en liten Clara 19:e mars, efter många år som oförklarlig barnlös. Har även en dogue de Bordeaux (hund) som heter Belle och är 6 år nu i sommar!

  Kikar in var dag för att kolla dina fina bilder och text på din vardag.. Ibland fastnar man i amningens värld och då är din blogg perfekt 🙂

 83. Malin

  Hej!

  Malin heter jag, 29 år och bor i Stockholm. Just nu är jag gravid i vecka 31 med andra barnet. Har en son, Edvin, som är två år och två månader.

  Kram

 84. Camilla

  Camilla heter jag, är 23 år och bor i Fagersta. Tillsammans med min sambo och vår hund Tor (chihuahua med lite jackrussel i sig) på 5 år 🙂 Hittills är det bara han som är vår lilla bebis 🙂
  Gillar att läsa din blogg, se dina fina bilder och Agnes & Alfred är så söta, Allan också så klart!

 85. Therese

  Therese heter jag och är 24 år gammal.
  Jag bor i Partille som ligger lite utanför Göteborg (10 min bilväg) med min samob samt 2 katter.
  Väntar mitt första barn som är en flicka som skulle ha kommit ut den 2 Maj men som trivs bra i min mage så jag har istället gått över 5 dagar idag.

  Kram

 86. Madde

  Madde här 🙂 33 årig 6 barnsmamma. Bor i vackra Jämtland, fick tvillingar i dec så jag tycker det är roligt att titta in till dig, känner igen mig i så mycket. Fick oxå en pojke och en flicka :). Tack för en toppen blogg // Madde

 87. Sandra

  Hej!
  Sandra heter jag, 24 år och bor i Varberg, i Halland:)
  Hittade dig på instagram precis när tvillingarna var nyfödda:) Min lille Theo kom den 8/1. Nästan lika gamla barn, fina bilder och ärlighet är något jag uppskattar i din blogg och instagram.
  Kram Sandra

 88. Anna

  Heter Anna och bor i Borlänge med mina tvilling pojkar som föddes i januari, inte så långt innan du födde!

  Väldigt intressant blogg du har, väldigt roligt att läsa om din vardag med tvllingarna.. Som sagt, jag vet själv hur underbart det är, men väldigt krävande ibland!