Tisdagsmys – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tisdagsmys

Natten till idag va hemsk! Båda barnen feber & ont efter sprutorna igår! Dom kunde inte tröstas och om bara till ro i vår säng mellan oss! Så i natt har vi trängts, hela familjen! Fortsatte på fm & mot lunch, Alvedon & promenad med vagnen till jobbet! Då somnade dom som stockar! Nu har Alfred legat i sitt babygym i en timme, Han älskar det! Pingu & fiskar som dinglar! Agnes har precis somnat i min famn, övertrött & gnällig! Men vi har haft en mysig kväll i soffan, glada barn = glad mamma!
Agnes och Alfred 20146

Senast överförda8

Nu väntar vi på att pappan ska komma hem, Då blir det varma mackor & en film! 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann! Den sägs vara bra! Har ni sett den?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annatotti

    Vad kämpigt att båda blev dåliga! Vi har haft tur och Filippa har bara sovit mer än vanligt efter alla tre sprutorna. Men verkar som dom redan är sig själva igen – skönt!
    kram

  2. mammalinda

    Hoppas att du fick någon sömn inatt. Jag har alltid tyckt det varit svårt att sova gott med småttingar i sängen. De tar liksom mer plats än lite större barn, eftersom man är mer rädd för att lägga sig på dem. Läskiga tanke!!